Kızlar eşimin en yakın arkadaşının oğlu sünnet oldu hediye olarak ne alınabilir veya ne kadar para verilebilir? Eşini falan tanıyorum birbirimize 2-3 defa gittik geldik.
Sünnet hediyesi ?
LAVINIA__ bence alabilirsen çeyrek
Çünki anneler genelde yatırım yapıyorlar çocuklarının paralarını
Ben sünnet olsam bana en büyük hediye bu olurdu 😂😂
Ama tabi bu kadar para vermek istiyorsan yok o kadar samimiyetimiz dersen 500 tl falan kafi olur gibi ekonomiyi en iyi siz biliyorsunuz içinizden ne geçerse öyle yapın şöylede düşünebilirsiniz güzel bi hediye alınacak kadar para
LAVINIA__ Bence de altın hediye edin. Şimdiki çocuklar hediye beğenmiyorlar zaten altın daha iyi olur hem
Eskobar gönül ister çeyrek alalım ama bu ekonomide çok zor. Aslında fazla bişey takmak istemiyorum bende oğlumu yeni sünnet ettirdim şimdi çeyrek alsam onlarda belki aynısını almak isterler mecburiyet gibi düşünülür. Herkesin durumu bir değil kimseyi o düşünceye sokmak istemem ki ben bile çeyreği zor alabilirim bu devirde.
MedavikPastam gram olur mu ki acaba zaten bebeği küçük hediye beğenecek bir yaşta değil
LAVINIA__ Ya bilemdim şimdi. Ama nakit de iyi olur yanına küçük bir hediye
MedavikPastam keşke çeyrek alabilsem ama dediğim gibi nakit yanına hediye olabilir. Teşekkürler