Kızlar eşimin en yakın arkadaşının oğlu sünnet oldu hediye olarak ne alınabilir veya ne kadar para verilebilir? Eşini falan tanıyorum birbirimize 2-3 defa gittik geldik.

LAVINIA__ bence alabilirsen çeyrek
    Çünki anneler genelde yatırım yapıyorlar çocuklarının paralarını
    Ben sünnet olsam bana en büyük hediye bu olurdu 😂😂
    Ama tabi bu kadar para vermek istiyorsan yok o kadar samimiyetimiz dersen 500 tl falan kafi olur gibi ekonomiyi en iyi siz biliyorsunuz içinizden ne geçerse öyle yapın şöylede düşünebilirsiniz güzel bi hediye alınacak kadar para

Eskobar gönül ister çeyrek alalım ama bu ekonomide çok zor. Aslında fazla bişey takmak istemiyorum bende oğlumu yeni sünnet ettirdim şimdi çeyrek alsam onlarda belki aynısını almak isterler mecburiyet gibi düşünülür. Herkesin durumu bir değil kimseyi o düşünceye sokmak istemem ki ben bile çeyreği zor alabilirim bu devirde.

LAVINIA__ çeyrek veya gram olabilir durumunuza göre. Nakit verecekseniz de 400-500 lira belki yanına bi takım olabilir ☺️

dnz23 evet olabilir aslında mesela 1000 lira yanında bir takım falan iyi olur

LAVINIA__ nostaljik altın harfler var ya onlardan alabilirsin. Çocuğun baş harfi oluyor ,çeyrek kadar pahalı da değil .

LAVINIA__ valla ben çocukken hatırlıyorum abilerime getirmişlerdi. Kare olanlarından almışlardı bir tane de kalpli vardı,hala duruyor . Çengelli iğneye kurdeleyle beraber takıyorlar ,hoş oluyor. Kendi kuyumcuna gidip bak bence .

LAVINIA__ kız bende büyük sandım gelişimi için o döneme uygun olan bir sürü hediye var 500 tl yanınada hediye alabilirsin ozaman kafi gelir bence

Eskobar yaa bende öyle düşünmüştüm ama şu nostaljik harfler de çok kafama yattı bir bakayım