• Muhabbet
  • Kız kıza felekten bir haftasonu

Selam kızlar, pazartesi mottosu ile geldim🤠
Şöyle haftasonu kız kıza kaçamak yapıyoruz herşeyden uzakta 2 gece 3 gün desem kimler gelir.👻
Biraz hem kafa dağıtmaca bir post olsun hemde eğlenceli bir ortamda olacağınızı hayal edin. Gezimizi planlıyoruz. Sizler kendinizden bu eğlenceye neler getirirsiniz. Fotoğraf video ile görselleştirelim.

Başlıyorum sizleri şöyle bir masada eğlenceye içimiz dışımıza çıkana kadar müzik söylemeye davet ediyorum 🥳

Ben ayda bir kaçıyorum canlı müzik falan . Bebis babaya veya anneneye… ohhh

Cicekliperde böyleyse gideriz değil mi 😂😂😂😂😂😂 bir de uçurumun kenarında piknik yapan dayılar var ,erik dalı oynarken alkolün etkisiyle biri uçurumdan yuvarlanıyor hahahaha

Medusa zaten öyle çocuklu,pankekli falan beni cezbetmiyor . Beden değil ruh aç . Şöyle stres atsak yeter😂😂

Nietzsche Sen gel ben oynarım iki tıngırtıyada😂😂 Aile pikniklerimizin sonu hep roman havasına, halaya bağlanıyor bizim. Bünyem alışık böyle şeylere😂

Medusa 😂😂ailen kalabalık sanırım ,biz hep çekirdek aile gittiğimizden hiç zevkli olmazdı . Siz hep, yan ağacın altında arabasından müziğini açan kimseyi umursamadan oynayan ailesiniz kesin 😂 bende onları göz ucuyla çaktırmadan dikizleyenim işte . Yaşamaya değil izlemeye gelmişiz sjhdsnjd

Ben paylaşamıyorum youtubedan açılır mı bilmem ama biz toplaşıp pikniğe gitsek böyle oluruz gibi geliyo aniden sosyalleşince o kadar 😅

*paylaşabilmişim🤙🥰

Nietzsche Siz hep, yan ağacın altında arabasından müziğini açan kimseyi umursamadan oynayan ailesiniz kesin 😂

Hahahahshhshs evet😂 Ben aile apartmanında büyüdüm ya bütün etkinlikler apartmanca yapılırdı, hala öyle yapılıyor😂