dilanb Sevdam60 özellikle karartmadığımı, tenimin bu olduğunu, ne yazık ki onun da yalnızca buna sahip olduğunu söylerdim. Beğenmiyorsa eli daha beyazsa eliyle ilişkiye girmesini söylerdim
Eskobar Sevdam60 kara demesinde benim için sorun olmazdı sorun şurda bunu beğenmeyerekmi söyledi Eğer öyleyse işlem yaptırmak istediğini söyle anında pişman olur😂
Sevde_20 Sevdam60 valla bembeyaz sen körsün galiba derdim😅😅 takmayın bu kadar ya sende ona sende soylesin de cidden fazla takmaya gelmiyo bu erkekleri erkolar kapatılsınn🫥
kanalize Sevdam60 çok ayıp ya, aşağılamak için söylenmiş gibi gelir bana, kendileri ne olmuşta kadınını beğenmiyor acaba
Elisam2022 Benimki ilişki esnasinda söylüyor ama hoşuna giderek soyluyor açıkçası o yuzden hiç düşünmedim bunu
Sevdam60 Eskobar yani şöyle bana duş jeli seti aldı bugün az önce sohbet arasında “ beyaz sabunla yikanmaktan şeyin kararmıştı senin” defi ağırıma gitti bu laf. Evlenmeden önce fakir ailede yaşadığım için böyle dalga geçiyor bazen. Ben beyaz sabunla hiç yikanmadim simdiye kadar
Prenseess_98 Sevdam60 çok normal kararması bence jilet ağda vs yapıyor eşim bir kere demişti sessiz kaldım ve dediki hani havasız kalıyor nemli oluyor vs şeyler demişti baya oldu hatırlayamadım bir an😂
Bosaniyorum Sevdam60 kocan zır cahil beyaz sabun mu karartıyormuş onun cahil dünyasında 🤣 onun duş jeline uhu sık görsün bir yapışsın
Eskobar Sevdam60 bu farklı bir boyut canım hiç konuştunmu bu konu hakkında bazı insanlar seviyesiz şakalar yapıyor onlardan birimi yoksa aşağılamak amacıyla mı
minex Sevdam60 bana böyle dese ben sanırım ağlaya ağlaya bı hal olurdum çok kötü bi düşünce sende onun ıcın bamya de bak nasıl zoruna gıdıyor
Bosaniyorum Sevdam60 daha beyazını buluyorsan oraya git derdim baya da birlikte olmazdım gerçekten pişman olduğunu görene kadar
selen_ @Sevdam60 Aşağılık kompleksi eşiniz bakımsız pis biri diye yazmistiniz bulmuş sizin gibi temiz bakımlı kadını diliyle ezmeye çalışıyor karaysa kokmuyo en azından deseydin ,😀
dnz23 Sevdam60 ya versen nefessiz şaapcak daha konuşuyor kendilerine baksınlar önce kadını aşağılamaktan vazgeçsinler
Artemis_ Sevdam60 ya bozulurum çok öyle dese.. ayıp etmiş bayağı sinir olurdum. Öyle şeye böyle şey derdim sanki kendisi mükemmel mi allahım sabır ya
balrengi Sevdam60 senin de mikin yamuk de, olmasa bile kendi şeyiyle uğraşsın yamuk mu değil mi diye terbiyesiz adam