Fatgi_ fatimaaaa inan hiç bi fikrim yok ama onla alakalı değildir ya.. Pigment sorunudur gibi geliyor bana yani tüylü bir bölge sonuçda ve sürekli temizlemek için birşeyler kullanıyoruz kadınlar olarak. Bazımız ağda bazımız tüy dökücü bazımız jilet yani deformasyon olması çok normal zaman geçtikçe.. Koltukaltı da kararıyo yani kesin onla alakalı değil 🤣 hormonsal da var tabi işin içindee
fatimaaaa Senanur-35 nasıl pembe ya :D Pembe renkte vücut mu olur beyaz falan de bari. Ya da yavru ağzı vs gibi.
Senanur-35 fatimaaaa dış kısmından değil iç kısmından bahsediyorum pembelik olarak. . İç kısmı karardı demek istemiştim.
fatimaaaa kanalize mantığı ne acaba hormon olsa hormonlar da değişken sürekli aynı değil arada beyazlaması da lazım
kanalize fatimaaaa hormonlardan diyenler var ağdadan diyenler var yapısal da olabilir bende anlamadım ki çok ameliyata girdim beyaz gördüğüm bir elin parmağını geçmez genelde orta yaşlarda koyuluk fazla hemen hemen herkesinki aynı gibi birşey
nuryollanna Sevdam60 eğer ten rengi esmer değilse , ya ağda kaynaklı ya da ilişki kaynaklı kararıyor Bence. Ama benim bildiğim onların da tedavisi oluyor. Eşim öyle birşey dese, sen kararttın derim :))
Almila Sevdam60 onu bilerek söylüyor aslında ağda jilet mevzusu değil ilişki çok yaşanınca da oluyormuş benimki öyle söyledi ilişki olunca kararıyor dedi hoşuna gidiyordu öyle bu erkekler her boku bilecek bilmezse ölürler