Eski havayı canlandırmak adınaaa size sorularım var😌( eski ateşli hanımlara selam olsun )
1-) Eşinizin cinsel organı zarar gördü ve bi daha kullanamayacak. Cinsel hayatınız bitti, ne yaparsınız bu durumda?
2-) Denediğin ve bi daha asla yapmam dediğin bir pozisyon var mı?
3-) Zor durumdasınız ve birini seçmek zorundasınız. Başka şansınız yok, kurtulma durumunuz yok öyle düşünün😂
A) Kadınlarla dolu bi kabileye soy devamı için eşinizi yollamak
B) Tanımadığın iki kişiyle grup seks

Çabuk dökülün…

1-) Evliliğimi bitirmem tabi. Bi süre veririm toparlanabilmek için ama benim cinsel hayatım bitmedi sonuçta😂 Eşimden bu konuda taleplerim ve beklentilerim olurr
2- Evliliğimizin daha başlarındayken anal denemiştim ve bi daha tövbe demiştim, fikrim değişmedi
3- Kendimi madara edemem of😂 Eşimi yollarım gelince de boşanırız artık napayım🥲

Medusa 1) bi süre devam ederim baktım olmuyor seks oyuncaklarıyla eşimi dahil ederim. Seviyorum ya bırakamam onu 🥲

2) hiç öyle “aykırı” şeyler denemedim. Anal filan bu yüzden bu soruya cevabım yok 😂

3) grup seks yaparım eşimi gönderemem. O isterse boşasın 😂😂😂

Medusa 1-Onun yanında olduğumu belirtirim ama bir süre sonra kendim için bana yardımcı olmasını isterim.
      2-Yok 😄
      3-Kadınlarla dolu bi kabileye soy devamı için eşinizi yollamak (mecburen)
      Boşanma fikri çık aklımdan 😂😂

Medusa
        1 hiç sıkıntı yok Vibratör sex oyuncakları alır kendimi yine mutlu ederim 🔥❤️ kocam da kocam
        2 Henüz öyle bir pozisyon deneyimimiz olmadı ama analar hayır
        3 Eşimi kabileye gönderme fikri bile korkunç bir de soy aaaa
        Kendimi feda ederim mecbur grup yapacağım hshhaha❤️🔥😄

apuska O isterse boşasın 😂😂😂

Hahahahahshhd😂
          Ya öyle aykırı şeyler yapmış olmana gerek yok herhangi denediğin ve asla hoşuna gitmeyen bi pozisyon da olur😂

Medusa
          1- evliliğimi tabiki bitirmem ama eşimin beni farklı yollarla tatmin etmesini isterim 😄
          2- Anal 🥹 tam yapamamış olsak bile başlangıcı bana yetti tövbe ettik ikimizde eşim ben sen axı çekerken zevk alamam dedi meraktan yedik bir halt işte 🥲
          3- of çok zor ya ama benim gözüm görmeyeceği işin eşimi gönderirim 🤢 ben yapamam kimseyle

Medusa
            1) zaten mükemmel bir cinsel hayatımız yok. Vajinal orgazm olmadan ölcem diye ağlardım ama eşimi de bırakmazdım tabi napalım 😂
            2) Analı ucundan denedim ilişki yasağı varken kii hepsini alamazdım zaten, ucu bile yetti tiksinmeme . Asla olmaz
            3) Tanımadığım kişilerden tiksinirim ama kocamı da feda edemicem bilemedim 😂

Usnac95 Vibratör işinize yarar olsun öyle düşün😂
              Olmaz seçmek zorundasınnn😂

successfulwoman hiç yok değil ama mükemmel değil. Biz 9 senedir mükemmel bir hayat arkadaşı olduk ama malesef yatak arkadaşı olamıyoruz. Ben böyle ateşli olsun beni evirsin çevirsin istiyorum o daha işine odaklı gibi. İstekliyiz ikimizde ama o böyle yapınca benim istediğim falan kalmıyor

1)İnan hiç farketmez ben kocamı gene kullanırım hallederiz biz o işi teknoloji de epey gelişti düşünmem bile bunu 😂
                2)El arabası gibi bildiğin yerdeyim eşim ayaklarımdan tutmuş ahshhaa bi ara dengemi kaybedip yere kapaklandım(yeri öptüm arkadaşlar)… Daha da tövbe ona 😂
                3) Kocamı paylaşamam nett ben giderim 🫣