hajajajaj Allah korusun öncelikle umarım hiç birimiz yaşamayız. Aldatılsanız nasıl bir tepki verirsiniz ve size göre ne yapmak aldatmaya girer. Mesela bazı insan başkasına bile baksa aldatmaya girer der. Sizce kızlar
Ashley hajajajaj bu postunuza şöyle bir yorum bırakacağım 🦋 Hz. Mevlana’nın müthiş sözü; Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. Güzel kelimeler söyleyin ki güzel ihtimaller uyansın. İnsanın kaderine müdahalesi buradadır. 🐥
Buzlulimonatam MedavikPastam çok çok doğru insan işte kesin ayrılırım o olur bu olur giderim falan diyor ama olmuyor etrafımda çok var hatta aldatılan kadın mesela meslek sahibi kendi ayaklarının üstünde duruyor ama çocuklarım babaya çok bağlı yada başka şeyler diyorlar insan başına gelmeden büyük konuşmamalı bence sonuçta dışardan yaşamadan öyle yaparım böyle yaparım demek kolaydır hep derim büyük lokma ye büyük konuşma
MedavikPastam Buzlulimonatam Kesinlikle öyle. İnsan yaşamadan bilemiyor ne olacağını. Boşanırım çeker giderim evden kovarım falan demek kolay ama insanın başına gelince çok farklı oluyor gerçekten. Ben de çok şükür yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın. Amayaşarsam da öyle bir şey ne yapacağımı bilmiyorum.
Buzlulimonatam MedavikPastam öyle valla ya ihanet zor gerçekten hayatta yediğin en büyük kazık gibi düşün yani kazık derken tuhaf oldu ama o mana da değil 😂🤭 acı anlamında neyse ya uzatmim anlatamadım ben 😂
Buzlulimonatam MedavikPastam senin ki benden kara 😂 işin kısası rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten teşekkür ederim bu arada sende çok tatlısın canım 😘