ikiprensesannes Gokkusagim ay deme deme bilmiyorum napim rezil de oldum durduk yere 🤣 şu yorumu görmeyin ayyy
Gokkusagim Kizlar şimdi de iyi bir haberle geldim 😄 ekonometri mezunu olarak cinsel hayatınızın ekonomisini tutuyorum 😆 a101e girdim rast gele kasa yanında durex 10lu 50 lira 6 lı 35 liraya düşmüştü gri paketli
TombulHatun Gokkusagim çok iyi tam stok yapmalık desene şuan tanesi 8 küsür TLye geliyo 😂😂 ben hiç marketten almadm da akşam eşime söyleyeyim baksın 😂😂
Gokkusagim TombulHatun inşallah bulursunuz ben de 10 lu aldım durex kullanmamıştık hiç geçen ok aldim 10 lu 150 ye
kukuliiiii Gokkusagim yahu bi bizmi kullanamıyoruz bunu kızlar nasıl zevk alıyosunuz poşet gibi oluyo kurutuyor bide başka bi yöntemimi var 😅
TombulHatun Gokkusagim biz seneleridr durex kullanıyoruz çok memnunuz 6 sene olacak en son hepri burada indirimnden okey aldık ana bi açtık diyoruz bi niye pembe çilekliymiş 😂😂
TombulHatun kukuliiiii 6 sene olacak hamileliğim dahil kullandk zevkimden gram eksilme olmadı 😂 kuruluk olmadı patlamadı çatlamadı yırtılmadı içimde kalmadı 😂 ilişkinin en başnda takıyoruz sorunsuz mis gibi. Klasik olanlardan almışsınızdır onlar kalın oluyor poşet gibi inceleri var onları dene
Gokkusagim TombulHatun biz çocuktan sonra kullanmaya başladık sağlık ocağının verdiklerini denedik olmadı ucuz marka aldık olmadı geçen ok aldık o da çok başarılı değildi açıkçası durex de olmazsa 8 10 tane dogururum artık napalm 😆