Yasak_elma belladonna Nedemek kuzum hayat birlikte sofralarda oturup sohbet muhabbet ederek güzelleşir😇Boş,soğuk sofralada çok ceşit olsa nolcak😏
belladonna Yasak_elma o kadar doğru ki.. Kalabalık sofrada her şey daha lezzetli daha doyurucu oluyor. İki kişi bir sürü çeşit yapsam ne o tadı, huzuru vermiyor. Kalabalıkta bir soğan bile nasıl lezzetli oluyor insanlara
Yasak_elma belladonna Benim iki çocuk var pek aktif olamıyorum.Oldugum kadar genede iyi geliyorsunuz bana iyiki varsınız🙏😊
belladonna Yasak_elma İki çocuklu anneleri yürekten taktir ediyorum 🤩 Müsait olduğunda gel işte, kafan dağılır, güzel olur 😊
Etipetito belladonna Hani 3 çocuklu anaları takdir ediyodun ne ara 2 çocukluları takdir eder oldun🤣🤣🤣
Etipetito belladonna Sende bakarsın kız ne olmuş sen öğretmensin bide asıl senin masallahın var hem çalışıp.hem çocuk bakmak daha zor.iş 😉😁🥰
belladonna Etipetito Benim çocuklar büyük aşkım çok şükür 😀 Ama bu güzel, naif düşüncen için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin 🥰 Gerçekten hem iş, hem ev, hem çocuk… Allah hepimizin yardımcısı olsun 😀
apuska realistbayan ben pırasalı börek yapacam kendim açacağım için başka yemek yok 🤣 yanına birde çay