Ashley Videoyu gözlerin kapalı bir şekilde hiç birşey düşünmeden iki kere dinle seni nereye hangi duyguna götürdüğünü , neler hissettirdiğini yoruma yaz 🐛🦋
Ashley Ashley duygularıma kulak verdiğimde rahmetli kardeşime olan özlemim depreşti bi anda gözlerim doldu. Hissettiğim en kötü his özlediğin birini görememek sesini duyamamak rüyalarıma gelsin diye hep beklemek.. 🥹
piyangobileti Ashley her şeyin bir değerinin olduğu sevdiklerimin yaninda olduğum o günlere gittim ben herkes sağlıklı mutlu huzurlu çocukluğum geldi gözlerimin önüne
dnz23 Ashley ne yaptın böyle ya.. tüm yaşadıklarım gözümün önünden geçti sanki. Geçmişte bir yerlere gittim.. 💔
Deletedmom_18 Ashley Mekanı cennet olsun canım,Rabbim Peygamber Efendimize komşu eylesin 🌸 Müsait olunca dinlicem 😊
Ashley Hoyrat canını acıtmaya vesile olduğum için özür dilerim.🥹 acıtmak istememiştim 🌷 İçimizde sakladıklarımızı görmezden geldiklerimizi bastırmayıp dışarı atalım istedim birikip volkan olmasın diye 💚
Hoyrat Ashley Estağfirullah ne özrü .aslında bazen bu acıyı hatırlamak bile iyi oluyor anılar güzel çünki hayrlısı ile yine güzel anılar nasip etsin RABBİM abimi sağlığına kavuştursun
Ashley Hoyrat rabbim şifa versin abinize. En azından hayatta, tekrar anı biriktirme şansınız var. Bende oda yok 🥹 Lütfen hakkınızı bana helal edin 💚
Hoyrat Ashley helal olsun başınız sağolsun çok zordur .amin amin iki yıl olacak haziranda ve yatalak bilinci tam yerinde değil 🥹hamdolsun hayattta evet ama çok zor .sevdiği eridi bitti abime ayrı ona ayrı kahroluyoruz ama şükür yanımızda tabi
Ashley dnz23 uzun zamandır bastırdığın bir duygunu dışarı atmışsındır umarım 🐣ne bilim bacım çıktı karşıma aniden benimde 😔