Gittibimilyarlikmobilya 14 gün sonrasına bakalım artık orda ki yapılacak deneyler olumlu sonuçlacak mı bize ne gibi fayda sağlayacak.
kizsidikaa Gittibimilyarlikmobilya 55 milyonun harcanması gereken daha önemli yerler var diye düşünüyorum ama inşallah bilim adına yapılan bu şeyde. Bi ise yarar elbet 🤷🏻♀️konuya pek vakıf değilim bilemiyorum yani yıllardır uzayla ilgili yapılan uçuşların deneylerin faydasını araştırmak lazım çünkü bariz bilinen bir şey duymadım
Kuzuletta Gezi olayları zamanı zarar 200 milyar dolarken, bilim için 50 milyon dolara laf ediyorlar. He bir de Alper kaptan, Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir.” Sözünü paylaşınca kabul ettiler 😅
Esmer_hatunnn Gittibimilyarlikmobilya evet gurur duyuyoruz ama bilmiyorum ben giden paraya acıyorum Türkiye de her gün ölen sma li çocuklar varken 50 milyon dolar para bu iş için veriliyor
dilhun Gittibimilyarlikmobilya geç gelen bi gururdu daha önceden zaten insanlar çikiyodu türkiye biraz bu konuda geç kaldi
Bal10cuk Eskobar aynı fikirde olmamz ben hiç oy kullanmadım. Ve bir daha Muhsin Yazıcıoğlu gelmeyecek…