Kekillikamisci ben değilim ama eşim çok unutkan ya.
Yeni evliyken kaç defa anahtarı kapının dışında unuttu, Allahtan hırsız felan girmedi eve.
En çok unuttuğu şey ise telefon 🤦🏻 işten gelirken serviste ya da makinede unutuyor, berbere gittiğinde iki defa orda unuttu, Allahtan berber yakın ,hemen gidip aldı. Arkadaşlara oturmaya gittigimizde orda unutuyor hep, bazen de sabah işe giderken telefonunu almadan gidermiş, yolun yarısından geri dönüyor. Restorantta masa da unuttu bir kere, tam arabaya bindik gidiyorduk arkamizdan garson koşup getirdi 😅
İki kerede kepçenin kovasını havada unutmuş, yere indirmemiş 😂
En garip ve en çok güldüğüm şey ise arabayı açık unutmuş 🤣 köyden gelmiştik, köy 3 saatlik uzaklıkta, akşam 18:00 gibi eve gelmiştik. Arabada eşyalar vardı, valiz, çantalar ,poşetler felan. Ben cocuklari aldim eve çıktım, eşim eşyalari eve taşıyordu. En son valizi getirdikten sonra salona koltuğa attı kendini, yoruldum dedi. Bende çay koydum,yemek yedik, meyve yedik, saat 22:00 oldu.Tam uyumaya gidiyorduk zil çaldı, yöneticiymiş, arabayı açık unutmuşsunuz dedi ya eşimi görmeniz lazım, nasıl fırladı koştu, ben gülmekten kendimi yere attım 🤣 arabanin farları açık, kapılar açık, bagaj açık ve tam apartmanin giriş kapısının önünde duruyor. Anahtarıda üstünde. 😅 Kaç saat öyle durmuş. Yönetici gelip söylemese sabaha kadar öyle duracaktı araba heralde ya da biri alıp giderdi kesin 🤣 son 2 senedir ben uyarıyorum hep. Telefonunu aldınmı, arabayı park ettin mi diye. 😅