kleopatranizzz etoile kız yok valla normalde hiç öyle değilim, eşimi seviyorum ama hiç öyle kocacı olmadım valla. İroni hep jfjf
lanjalee etoile oğlum bugün çok enerjikti benim tüm enerjimi emcükledi anam ağladı o kadar diyim sen anla Etocum 😅
etoile lanjalee benim kızımda öyle ama benjm eşim sağ olsun ona devrettim. 😜😂 Eşim işten gekir kızım seni çok özledi senle nasıl eğleniyor ya diye diye bana biraz mola veriyoruz 😂
kleopatranizzz lanjalee “erkek çocukları enerjisi” diye birsey var,bu yaşıma kadar oğlumun 1 günde yaktığı enerjiyi yakmamışımdır🤣🤣🤣
lanjalee etoile benim eşim de işten geldi bugün geç geldi yorulmuştu kıyamadım az oynadı oğlanla sonra ikisini düşe uyuttum buraya geldim işte 😂
lanjalee kleopatranizzz sorma ya maşallah o kadar hareketli ki yerim yerim ama çok tatlı ya olsun yoran onlar olsun bizi napalım 😍🤗
TombulHatun kleopatranizzz kocaya küs kalınır mı biz dah hiç küss uyumaadk. Ben öptü uyudu ben ona trip yapmıyomuşum gibi 😂 ben biraz kocacııyım sanki 😂😂😂😂
kleopatranizzz lanjalee Gerçekten annelik akıl işi degil delilik dmi? saatlerce uyumasını beklersin uyuyunca da özlersin, gece uyumadan önce oğlumun yatağına gider öper koklar öyle uyurum 😊😊
lanjalee etoile ne dersi kız Allah zihin açıklığı versin 🤗 ben kıyamıyorum ya o da yoruluyo ne biliyim çok mu vicdanlıyım acaba azıcık kıssam mı vicdandan 😅