Ecivicivokke TombulHatun he ya çok haklısın vallahi hiç bişey yapmıyorum ulaaannn 🤪🤪 sen niye triplisin kız enisteyle
Moonlight_ superisi_ bebisini uyutmus ama yinede gecesiii uzuuuuun olacak bir anne birakiyorum buraya 🥱
Deleted33 superisi_ ben bi çok seçeneğe ayak uydurabilirim şuan 😔 Hastalıkla boğuşuyorum,bebemi uyutmaya çalışıyorum bi taraftan uyusa da mutfağı toplasam diye düşünüyorum ve daha bi sürü şey 🤦
kleopatranizzz superisi_ seni unuttum sanma sen niye triplisin enişteye söyle seni de masumca barıştıralım🤣🤭
Moonlight_ superisi_ yok cok sükür hastalik degil🙏🏻 2 tane disimiz ciktii nerdeyse 1 haftadir geceleri hep aglayarak uyaniyor ya cildirmak üzereyim artik 🤯
TombulHatun Ecivicivokke mesaiye kaldık çıkıcam dediği saatte çıkmadı aradm sesini yükseltti bende ona haber vermedim bindim taksiye gittim 😂😂
Ecivicivokke TombulHatun haklısın bacım az bile yapmışsın iş yerine gidip “ sen hayırdır bana sesini yükseltiyorsun” diyip telefonunu kirsaydin yine arkanda olurdum 💪🏼
kleopatranizzz Moonlight_ aşkım o karanfil zeytinyağını yapsana aşırı faydasını görürsün hiç ağrı sızı olmuyor