yulaffasigi anneannem,annem ve teyzelerim.
Şükür ki ben onlara çekmedim ve evet maalesef bakıyorlar gittikleri yere.
Ben mesela teyzem gelmeden günler öncesinden evimi temizlemeye başlarım.Halbuki temizim yani 😊

gizew anaaaa seninde en yakınlarınmış 😃arkandan şöyle böyleydi evi diye konuşurlarmi ki ..sonucta sizinkiler yakınların yani

yulaffasigi var, yengem temizlik hastası. Gittiği yerde de bakar, mutfakta bardak ya da çatal kaşık su lekesi görsün hayatta içmez yemez. Kendi evi hariç başkasının banyosuna, tuvaletine gitmez. Akşama kadar tutar kendini 😅 ama temizliğinden emin olduğu yerde gider tuvalete.

Sedaa mutfakta bardak ya da çatal kaşık su lekesi görsün hayatta içmez yemez. Kendi evi hariç başkasının banyosuna, tuvaletine gitmez

Benimkiler o kadar değil.Ev temiz olsun,güzel koksun yeterli onlar için 😊

Ya heryeri disfircasiyla temizlyen takintililar biliyorum . Tamam bizde temiziz ama hastalık derecesinde değil. Ne gerek var şimdi hergun cam silmeye 🤦🤦🤦 zaten zamanmda yok . Öyle insanlar kimsenin Evine gtmezler yemezler icmezler . Gitsedw hastalanirlar

yulaffasigi var anneannem hem temizlik hem düzen hastası🤦‍♀️ pek bir yere gitmez zaten zaruri durum olmadıkça. Mesela ben doğum yaptım farklı şehirlerde oturuyoruz doğum yapmadan 20 gün önce geldi bütün evimi aşağı döktü oysa ki zaten evde 10 gün temizlik yapılmıştı. Birde temizlik yaparken kimse karışmayacak el altında olmayacak. Evim temiz desemde kızım rahat edemem uzun kalacağım zaten bırak temizleyim dedi. Karışmadım ama bu durum hoşuma da gitmedi. Bazen çok yorulursan gelirim diyor aman yok sen benim evimi temizle temizle bitiremiyorsun diyorum aslında beni de o yetiştirdi. Bir tek sende kalırım temizliğine güveniyorum ama hastalık aşamıyorum diyor. Bende pek bişey demiyorum gerçekten rahat edemiyor çünkü

yulaffasigi ben bir yerde tuvalete gidemem onun dışında kimsenin evine dikkat etmem ama temizlik takıntım var mı bilmiyorum cok titizim dikkat ederim evime kendime asırı ama beni rahatsız edicek derece degil etmiyor yani

Kekillikamisci evet tam da dediğiniz gibi anneannem öyle. Çok rahatsız edici bi durum ama bazen ağladığını biliyorum yeter kurtulamıyorum bu hastalıktan diye gerçi kurtulmak için bişey de yapmıyor doktor teklifimizi reddediyor. Ama ben bile çok rahatsızım evine gittiğimde acaba bişey döker miyim şuranın düzenini dağıtır mıyım o yüzden evine bile gitmek istemiyorum.

yulaffasigi hastalık mı takintimi bilmiyorum hic kimsenin yaptigini yiyrmem biri visey yaparken bakairim midem almaz . Temizlik yaparim sürekli hersey dört dörtlük olsun isterim yaptigim yer benden baskasi elini sürerse bunalima girerim cok sinir bozucu bisey ama

yulaffasigi halinden şikayet ediyor yeri geliyor ağlıyor ama bunun için asla bir adım atmıyor bizde vazgeçtik artık

yulaffasigi Kadir ezildi gibi değilim ama takıntılıyım ve gerçekten beni çok yoruyor ya evet başkasının evinde de dikkat ediyorum annemin bile asla kılanırsam doğru düzgün bişey yiyemem geçen mesela bebek görmeye gittik kayınvalidemle sürekli bildiğimiz bir insandı mutfağına gittim yardım amaçlı tezgahının içi çok temiz değildi (amacım o insanı küçük düşürmek değil konusu açıldı diye örnek veriyorum)herneyse çay içemedim mesela soğumuş evde içtim vs dedim kayınvalidem alıştı mesela bu huyuma şuanda kayınvalidem de kalıyoruz onlar evde yok zaten üst katım ama ben gün içersinde hem kendi evime iniyorum hem yukarıyı toparlıyorum düzenliyorum içime sinmiyor mesela yarın büyük temizlik yapıcam evime geçicim çünkü yarın popom yer görmeyecek ertesi günde kendi evime girişicem bu döngü böyle gidiyor ve beni çok zorluyor şuan mesela bebemi uyutmuşum kahve içicektim banyoyla tuvalet aklıma geldi yıkıycam şimdi yıkamamak için kendimi zorluyorum