Eskobar HurremSultan oooo hayırlı olsun böyle kuru kuru olmaz ama post açman lazım milyonlarca meraklın var😂😂😂
kleopatranizzz aykirikadin Şuanda hayranlıkla bakıyorum yorumuna. Herkesi tek tek etiketleyip birde yanına yorumlar konudurmak👏👏
Sokaklambasi aykirikadin Aykiri nolur bi gun kendinle alakali bi post ac. Detayli detayli tanimak istiyorum seni 😂 hayir ozelden de cevap vermiyosun oyle bi anonimlik 😂
banu22 @HurremSultan @belladonna @TombulHatun @ikiprensesannes @Moonlight_ @Medusa @aykirikadin @kanalize etoile Burda yeniyim.Bazen bazı postları sadece yorumları varmıdır diye okuyorum 🫣. Bakış açıları ,tavırları sanki uzaklardaki tanıdıklarım gibi hissettiriyor ☺️
Afrodit aykirikadin Ah benim aşkım senin de gözlemci olman ve hafızan dikkatimi çekiyor aşk kadın ❤️💫
bukii27 HurremSultan biliyorum yavru biliyorum rabbim içine ferahlık versin inşallah 💐🖤 kardeşin nasıl oldu
bukii27 HurremSultan hayırlara çıkarsın inşallah sıkma boğma kendini kafanı başka şeylerle yor neyi çekersen düşünürsen onu yaşarsın askımmm dikkat et kendine lazımsın bize buraya 🌹
tubikooo aykirikadin Bak yaaa🙈 Burada daha fazla aktif olmak isterdim. Yani yorumlarda.. Post okuyup çıkıyorum. Bazen uzun süre girmediğim oluyor. Günümün çoğu kidste geçiyor. Teşekkür ederim hatun 😘
belladonna banu22 Yaaa çok teşekkür ediyorum 🥰 Birbirimizi yakınen tanımasakta peride sayesinde az çok tanışıyoruz artık 😇