kizlar merhaba
biraz fikir almak istedim..
ben 3 kez hamkle kaldim. birinci gebeligim 6 haftalikdi kalp atisini duydum sonra dustu ikinci gebeligim bos gebelikdi sonra dr benim cift rahimli oldugunh anladi ve ameliyat oldum. rahimde duzeltme yapildikdan sonra 3. gebe kaldim 19 haftalik oldu cok sevinmistik ama kalbi durdu ve alinmak zorunda kaldi. simdi de drlar kanda pihti var kan sulandirici kullanicaksin gebelikde diolar. sormak istedigim acaba bana yakin seLee yasayanlae varmi yada oneriniz
gebelik
SeymaYeter Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım bende geçen ay düşük yaptım 1 senedir istiyorum bebek ama sonuç düşük oldu maalesef ☹️
Oyle olup doguranlari biliyorum) hep dokdor kontrolunde olmalisiniz ve gobekden iyne vuruyomuydunuz? Pihtilasma icin 8haftadan doğuma kadar vurulmasi gerek
SeymaYeter merhaba canim benim yakin bir kiz arkadawim oyle oluyodu 3kez duwuk yapdi 6ci aylarinda hep ama wimdi hamile oda senin gibiydi ve wimdi her 2hafdadan bir karnindan iyne vuruyolar cok wukur bebekde anede cok iyiler darisi bawina
Rasev hayir hic vurulmadim en sonki gebeligimde sadece progestan kullaniyordum ama devlete gidiodum sanirim onlarin ihmalkarligimi oldu o igneyi cok duydum ama bundan sonra ozelde kontrol olucam bakalim hayielisi
diana aminn insallah 😞
Rabia 😞 insallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun sende bende 😊
SeymaYeter insallah amin canim cok istiyorum gercekten rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
SeymaYeter
Doktor kontrolü ve stressiz yaşamın sana faydası olacaktır. Çok ağır işler yapammaya çalış canım
SeymaYeter hayirlisi tatlim benimde 3dusukden sonra 8haftada igne yapdirdm çok şükür şimdi 36+6 olduk
geçmiş olsun canım
SeymaYeter geçmiş olsun :( benim arkadaşımın da başına geldi çocuğunu kaybetmek ama umudunu yitirmedi ve şuan çocuk sahibi! sen de umudunu yitirmemelisin
SeymaYeter
geçmiş olsun umarım yüzün güler bir dahakine
Rabia aminn cnm benim
slmyagc insallah birdaha hamile kalirsam kesinlikle
Rasev ayyy cok sevindim allah saglikla kucagina versin insallah
sinem cok tesekkurler