Deleted_15 kız kayganlastirici olarak kullanabilir miyiz yani😂😂
Aydınlanma postu🔥😁
ikiprensesannes evet niye öyle olmuş birde 2021 senesi dkdkd
ikiprensesannes kanka senin işin zor bende geçtim o yollardan buralar hep taşlık😂😂😂😂
HurremSultan Kuzu biz yeni evlendiğimizde ilk gece kullandık ilk girişte yani🤪Ben çok korkuyordum oyüzden aldık kullandık bikaç defa.Kayganlastırıcı işte.Alıp pipiye sürüyorsun sonra otur üstüne oh sabahlar olmasın💃💃Sen napcaksın ki bunu hürrem senin kuruluğun yoktur ya🤔
HurremSultan kız anlamadım ne alakaysa
HurremSultan tühhhh 🥹😂
HurremSultan eveeet bebitom kullanabilirsiniz o afrodizyaklı sadece 😅
Yasak_elma var kız nasıl yok emziriyorum ben tam en güzel anda tak kuruyor 🥲🥲🥲 birde kayganlastirici degil kanka diğerini diyorum oda kayganlastirici mi
Yasak_elma Kuruluk için kullanmıyordur bence 😂
umayimo kuruluk için kız kuruyor😂😂
Yasak_elma kurban olayım pipi nedir ya 😂 pipi hakarettir yapmayın etmeyin ahahha libidom düştü şu an ne güzel Hürremin postuyla yükselmiştim 😂😂
Yetoooooooyaaaaa kız ne tüh hamile olsam agliyordum şuanda 😂😂
HurremSultan ne olacak kız beraber büyürlerdi 💃🏻💃🏻😛😛
Deleted_15 pipi mi bende çocuk adam diyorum 😂😂 eşim de y****k der iğrenç dkdkkd sen me diyosun ki 😂😂😂
Yetoooooooyaaaaa sana veririm bacım son numarayı 😂😂😂
HurremSultan kız sen espriyi anlamadın 🤣🤣
HurremSultan kaldı 32 gün ay çabuk geçsin 😂
ikiprensesannes ateşli hatun 🔥
Askm biz evledndgmizden beri kullaniyoz güzel yani bazen benm islakligim yetiyo 😂😂 bazen buna kaliyoruz . Çilekli olan var bende . Miss gbi çilek kokusuda etkiliyo tabi ama lazimmi kuruluk yaşayanlar islanmayanlar için lazım . Bol ateşi olanlara değil 😂😂yani sana degiilll