Minikbirkoala Kizlar merhaba araniza yeni katildim ben esimle artik farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama esime soyleyemiyorum çekiniyorum utaniyorum bu konuyu nasıl esime soylerim acaba
_haysenin_ Minikbirkoala söylemeyin o zmn.. Direk farklı pozisyona girin oda anlar size ayak uydurur zaten
zey_zey_ Minikbirkoala Neden çekiniyorsun ki?Eşin sonuçta.Hangi pozisyonu istiyorsan rahatlıkla söyleyebilirsin😊
igze0101 Minikbirkoala insan eşinden çekinir mi tatlım eş yani utanicagin en son kişi söyle gitsin inan daha çok hoşuma gider.
Bilinmeyenlidenklem Minikbirkoala sen eşini yönet 😊 ben öyle yapıyorum o an söyleyemiyorsam kendim onu yönlendirip pozisyon değiştiriyorum
Bilinmeyenlidenklem Guncelanne oooo ben anlatamam buralarda 😂 kaçan kovalanır hesabı o seni nasıl alt ediyorsa sende o şekil üste çık ama bunu güreş tutar gibi yapma 😂 kibar ol nazik ol 😂
Leorinna Minikbirkoala ilişki sırasında kendiniz yönlendirebilirsiniz mesela ben öyle yapıyorum farklı değişik pozisyonlar çok seviyorum hoşuma gidiyor sende ilişki sırasında bebeğim farklı pozisyona geçelim mi diye cilvelenebilirisn ☺️