rebullavanda Aslında geç kaldı ama kanım falan düşüktü ancak zamanı geldi. Meme küçültme olacağım yarın sabah, insan anne olunca aklına herşey geliyor çok duygusalım hayır dualarınıza talibim 🙏
lanjalee rebullavanda geçmiş olsun 💐 bi anne tüm zorlukların üstesinden gelebilir moralin yüksek olsun 😊
Cicekliperde rebullavanda geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer. Çabuk toparlarsın inşallah 🙏. Bu süreçte yalnız kalmamanı dilerim.
rebullavanda lanjalee çok teşekkür ederim evet öyle ama içim çok buruk oğlumdan ilk defa 2 gün ayrı kalacağım 😔
TombulHatun rebullavanda twk hayalim darısı bana inşallah, inşallah kolay geçer süreç canm geçmiş olsun şimdiden
veraeyl rebullavanda darısı başıma inşallaaah çok aminnnn İnşallah kolaylıkla atlatırsınız ❣️birde ayıp olmazsa sormak istiyorum özelde mi oluyosunuz ve fiyatı nedir acaba
rebullavanda veraeyl dualarınız için teşekkür ederim. Hayır devlet hastanesinde oluyorum 23 bin verecektim 1 ay önce ama zam gelmiş 30’u falan bulacak sanırım 🙏 özelde 50’ye yapanı bile duydum ama doktoru bilmediğim için güvenemedim bu doktoru araştırdım canım o yüzden bunda yaptırıyorum
Lvnsln @“rebullavanda” geçmiş olsun umarım memnun kaldığın bir ameliyat olur🥰🙏🏻 göğsü büyüklerin hayali sanırım bende inşallah seneye bu zamanlar yaptırıcam emzirme üzerine 6 ay daha geçmesi gerekiyormuş burun ameliyatı yapan doktorum söylemişti. Deneyimlerini paylaşırmısın sonra 🥹🫶
rebullavanda Lvnsln deneyimlerimi paylaşacağım tabi ki günlük gibi yazarım 🙏 evet 6 ay geçmesi lazım benim bebeğim 6.5 aylık ama hiç sütüm olmadığı için boş meme doktor süt kanalların yüksek ihtimal tıkalı onu da açarız ikinci gebelik için dedi💜
rebullavanda kocamdakocam çok küçükte sorun evet ama inanın büyük daha sorun omuz sırt ağrısı çok fena hatta bende omuz fıtığı yapmış büyük olunca haliyle sürat oluyor 🙏
rebullavanda bukii27 amin darısı isteyen herkese🤭 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim 💜
veraeyl rebullavanda teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için aslında bende araştırıyım devlet hastanelerini