Selam kızlar benim sanırım enfeksiyonum var bende fitil kullanmıştım ertesi günü leke gördüm aşırı değil ama geldi yani az az şimdi yok doğum yaptığımdan belli hiç regl olmadım ve gayet iyi korunduğumu düşünüyorum. Enfeksiyon olunca da leke gelir mi bilemedim varmı başına gelen?
Vajinal enfeksiyon lekelenme yapar mı
Şimdi ben regl mı oluyorum yoksa enfeksiyondan mı yoksa hamile olmayım 🤣
Ya bende düşükten sonra kan verdim crp 5.5 çıktı yani enfeksiyon var ama bilemiyorum .. kaşıntı sızı ağrı var vajinada . Ve benimde leke şeklinde bir iki damla kanama oluyordu . Sürekli iç çamaşırı değişiyordum iki üç günde bir akıntı oluyordu kan damlası çok korktum ama Şuan adetim . Bende merak ediyorum enfeksiyon kanlı akıntı yapar mı bide mide bulantısı yapıyor
yavuzzzzzz ya bende bulantı yok bi kaç gündür aşırı kaşıntım var akıntı da koku var böyle leke de gelince korktum
delikcorap bende öyle ya çok korktum bilen biri aydınlatır heralde . Kuzenim enfeksiyondan dedi onda da varmış arada oluyormuş
yavuzzzzzz doktora gideceğim en kısa zamanda randevu alayım hala rgl olmuyorum 6 ay oldu doğum yapalı
delikcorap benim kuzenler doğumdan bir yıl sonra adet oldular çok stres yapmayın bence öyle olan hanımlar vardır yazarlar yorumlara da
yavuzzzzzz diyet yaparken de oluyormuş böyle bende diyet yapıyorum