Kızlar selamın aleyküm umarim hepiniz iyisinizdir.. (hepinizun postlarini okuyorum ama inanin sadece okuyabiliyorum cevap yazamiyorum. Cogunuzun derdine kendi derdim gibi üzülüyorum… ) Lütfen bana yardımcı olun… Cogunuza muhtemelen cevap veremeyecem beni affedin simdiden soyleyim linc yemeyim.
Sorun şu oğlum 2 bucuk yaşında ve oglenleri uyumak istemiyor geceleri de ayni sekilde benimle resmen oyun oynuyor su istiyor emzik istiyor mama diyor vs vs yatmayacam die benimle inatlasiyor 1 haftadir durum bu. Son 2 gundurde kalkip oturuyor. Kafayi yiyecem. Bu arada babasi cezaevinde acaba bu durum etkiliyormu onu ? Birde son donemlerde biraz evimizde bagris cagris oldu ben biraz piskolojik cokuntuyle birlikte birseyler kirdim ( linclemeyin kinamayin ben kinadim basima geldi ) sizce bu gelisimiyle mi alakali yoksa piskolojisiyle mi ? Nedir bu durum doktora götürmek gerekir mi ? Pedagog tarzi bu yaslara bakan bir alan varmi ? Ne yapayim nolursunuz bana akil verin . Zaten baski altinda sigintiyim birde cocugumun bu durumu beni iyice kotu ediyor bir yandan kendimide suçluyorum acaba benim yaptiklarimdan mi diye. Hakkinizi helal edin canlarim bacilarim ♥️ şimdiden teşekkürler ♥️