yulaffasigi Ikinci gebeliğim düşükle sonuçlandı ,kontrole gittiğimde doktor kistlerin var dedi ,şok oldum çünkü daha önce bilmiyordum …bu kistlerin ne gibi zararları var, gebe kalmamı engeller mi ? Kist i olan var mı
Yetoooooooyaaaaa yulaffasigi kist için en iyi şey soğan suyu diyebilirim. Bende de yumurtalık kisti vardı çok işe yaradı. İlaç kullandım ilk başta düzenimi mahvetti. Sadece sonraki adet dönemin ağrılı geçiyor bu yönü kötü 😵💫
soulless yulaffasigi bekarken vardı kistlerim . Hemde o kadar çoktu ki inan minik minik dolu kistler yumurtalıklarımın üstü görünmüyordu hatta ilk ultrasonda görünce baya korkmuştum. Kist tedavisi gördüm adet sökücü/düzenleyici. Adet oldukça gitti kistlerim. Kist hem adet döngüsü gecikmesi hemde gebe kalma ihtimalini düşürüyor. İlaçlarla geçti . İlaç kullanmak istemezsende arkadaşın dediği gibi soğan suyu iç sabah akşam. Ama mor soğan öneriyorlar
Fatgi_ yulaffasigi kistinde bir çok çeşidi var acaba sizin ki nasıl? Bazısı var adet olunca gidiyo bazısı var tedavi gerektiriyo. Bende mesela 3 cm vardı 2 yıl ne büyüdü ne küçüldü doktor tedaviye de gerek görmedi. Sonra çok sancılı bir adet yaşadım ve kist gitti noldu anlamadım.. Türüne göre de gebeliği engelleyenler vs de olabiliyor. Doktoruna detaylı sormanda fayda var.
dirgen yulaffasigi birileri banada söyleyebilirim zararlari neler 20 günlükken bebeğimde 4 5 tane var ama korkulack gibi değil dediler şuan bebeğim 3 aylıkken korntol ettiler aynı dediler şuan 6 aylık birdaha gidicez kontrole
yulaffasigi 2 ay sonra gel ,büyüyüp buyumedigine bakacaz dedi de ,huzursuzlaştirdi bu kist olayı beni
yulaffasigi soulless şu soğan suyunu keşke içebilseydim, midem ağzıma geliyor, bakalım ins benimki de kistler gider adet oldukca🙄
yulaffasigi Fatgi_ sordum detaylı anlatmadi, çikolata kisti dedi galiba..adetle gidebilir 2 ay sonra gel dedi de 1 ay geçti bakalım artık.. aklıma takılan gebeliği engeller mi
Fatgi_ yulaffasigi çikolata kistinde patlama ihtimali oluyor bildiğim kadarıyla.. Arkadaşların dediği gibi soğan suyu içmeye çalış bencede.
Yetoooooooyaaaaa yulaffasigi içine birkaç damla limon sıkıp öyle iç ama mutlaka dene çok faydasını göreceksin.
Demokrit yulaffasigi Canım bendede adet gecikmesi oluyordu bir ara,gitdim doktora,kistlerim olduğunu söyledi.Bir iki ilaç yazdı, geçdi çok şükr. Bildiğim kadarıyla hem adeti geciktirir,hemde hamileliğe engel olur
yulaffasigi Demokrit benim hep düzenlidir âdetlerim, kisti duyunca şaşırdım, bide iki gebeligimde de 5,6 ay sonrası ancak hamile kalıyordum demek kistlerdenmis