Mihrisultan BlackMambaa_ inşallah sizin desteklerinizle ayakta durmaya çalışıyorum insanın böyle sizin gibi insanların ihtiyacı varmış bugüne kadar herturlu şeye katlandim ama değmedi çok şükür ❤️❤️🤲
belladonna Mihrisultan Çok sevdirdim adınıza 😊 İnşallah daha güzel günler sizi bekliyordur. Her zaman güçlü, dik olun. Hayatınızın keyfine bakın. Pes etmeyin. Velayeti de aldınız mı tamamdır 💃
Mihrisultan belladonna bu saatten sonra pes edemem nasilda büyülenmişim gözümden perde kalktı resmen 🥹🤲❤️
Medusa Mihrisultan Çok sevindim senin adına, sen başarırsın merak etme. Kızını da alırsın inşallah yanına🌸
apuska Mihrisultan tüm postlarını okudum ne kadar zor bir hayatmış seninki 😞 geçmiş olsun kurtulduğun için çok şandlısın ❤️🩹
Mihrisultan apuska malesef ve hala beni kotuluyorlar Allah’a bıraktım onu yoluma bakacam artık güzel dilekelrin için teşekkür ederim ❤️🌸 güzel dilekelrin için saol huremim ❤️🌸
Demokrit Mihrisultan Şimdiden sonra sizin için herşey çok güzel olur inşallah 💫🌷 Kızınızada kavuşur,mutlu bir hayat sürmeniz dileğiyle ❤️❤️💐