Novaqua Kızlar çok kırmızı rujum var aslında ama çıkmayan silinmeyen öneriniz varsa alırım. Öpüşme ve oral sırasında ortalığı cinayet mahaline döndürmeyenden 😂 anladınız siz
TombulHatun Novaqua maybelline stay mat likit ruj kırmızı değil ama kahve tonunu senelerdir kullanıyorm bulaşmaz silinmez kırmızısına bak istersen
MedavikPastam Novaqua marka önerim yok ama kırmızı ruj alacaksanız mat olandan alın. Parlak kırmızı rujlar çok cıvık duruyor hiçbir kadına da yakışmıyor parlak cıvık kırmızı ruj
belladonna Novaqua Maybelline ve macin rujlarını beğeniyorum. Parlak olanlar değil ama mat olanlar iki markada da güzel.
kanalize Novaqua pastel likit mat kırmızı rengi kullanıyorum özel gecelerde🥰 ama çıkıyor ya boyun dudak bulaşıyor 🤭ben tavsiye etmediğimi yazayım birde yorumları okuyayım😁
TombulHatun Medusa kırmızı ruj kullanmadğm için rengini bilemiyorm ama kalıcılıkta bir harika 😁 benim koca ruj sevmediği için alıp evde de süremiyorum kırmızı 😂😂
Medusa TombulHatun Doğal seviyosa demek ki🤪 Ben de özel günler dışında sürmüyorum ya aşırı dikkat çeken bi renk😂
haticetskn TombulHatun aynısı ya ben çok hevesliydim önceden rujlara -özellikle kırmızı- ama boya öpmek istemiyor-muş artık ruj isteğim falan yok alıp süremiyorum ve sürsem de sildiriyor 😁
Goat Novaqua Loreal parisin ultra matte serisi var bende harika kalıcılığı. Makoron, çikolata vs kokulu rujlar. Kırmızısına bi şans ver derim.
TombulHatun haticetskn 6 sene olacak adamı değiştirmedim makyaj sevmeme konusunda bende sadece hafta sonları dışarı çıkarken düğünde bayramda filan yapıyorım günlük sıfır makyaj ☺️