Termos bardak kullanan var mı hangisini alacam kararsız kaldım ,,kaç saat sıcak tutuyor kaç milim?bana tavsiye verir misiniz
Termos bardak ?
yulaffasigi
https://ty.gl/01hd7krm8g
Ben çok uzun zamandır bu termos bardağı kullanıyorum. Her gün sabah kahve koyup çıkıyorum 4 saate kadar sıcak tutuyor. İçerisi de Çelik, koku da yapmıyor. Ben memnun kaldım. Bütçeniz için uygunsa tavsiye ederim.
yulaffasigi Stanley tek geçerim😁
HurremSultan stanley çok iyi özellikle uzun yolda mük ama o da iyice delirdi fiyat olarak 😅
belladonna litrelik var bizde😁 inşallah küçüğünü de alicam kendime 🙈
HurremSultan Bizde de eşimden dolayı 3 tane var. Tabi eşim bedava olduğu zamanlarda almış şu anda hepsinin fiyatı 3bini geçiyor ve bir termos için aşırı uçuk bir fiyat geliyor bana. 😀
belladonna kız biz bin TL’ye aldık bime gelmisti😂😂 küçüğü 700 e düştü alcaktim ama paramız bitti o zaman şimdi bir umut bekliyrouz belki bim.yine getirir diye😂😂
HurremSultan BİM’e geliyor birde trendyolda da çok güzel indirim olmuştu arkadaşım da kasım da oradan almıştı. Seviyorsanız denk getirdiğinizde kapın. Bende onun üzerine termos tanımam ama günlük benim link attığım bana yetiyor mesela her gün benimle 😀
belladonna bende parka falan giderken almak için istiyorum aslında ama bilemedim Stanley koku yapmaz diye almak istiyordum bi kahveyi iki gün içecek halim yok sonuçta seninki koku yapıyor mu yaomiyorsa o da işimi görür çünkü.
HurremSultan Stanley de benim kullandığım da koku yapmıyor aşkım. İçerisi Çelik. Ben en fazla 4 saat beklettim ve soğumamıştı. Haftanın 5 günü tepe tepe kullanıyorum. 😅 İşini görür. Stanley uzun yolda çok iyi biz onu şehirler arasında sürekli kullanıyoruz
belladonna işte biz pek şehir değiştirmiyoruz🙈 o yüzden Stanleye sıcak suyu koyarız küçük olana da kahve mis gibi işte🤭 bende eşime aldım ici çelik ama içerken bı tad geliyir yıllar oldu geçmedi eşim sorun etmiyor ama benim midem bulanıyor 🙈🙈
HurremSultan
Normalde ben de aşırı hassasımdır o koku, tat bana da geliyor ama bu öyle olmadı. Birde ben baya uyguna almıştım çok bir şey de beklemiyordum ama beni şaşırttı zaten öyle olur Ya bu da öyle oldu 😀 Stanley ömürlük bir ürün ama eşim bekarken almış bir süre öyle kullanmış 3.5 senedir de biz kullanıyoruz hala taş gibi düşün 😀
belladonna bakalım napcam uyguna Stanley gelirse alırım gelmesse senden birdaha link isterim kanki😁😁😁
HurremSultan ahahaha tamam canım
yulaffasigi korkmaz kullanıyorum uzun yola çıkarken kullanırım genelde. 450 ml. 9/10 saat sıcak tutuyor
yulaffasigi bana hediye geldi 3 sene oldu kullanmadım. Onu kullanacak anı bekliyorum. 🤗 8 saat sıcak tutuyor diye biliyorum