mahidevran Efsane D vitamini çok düşük gördüm kırmızı genel referans aralığından yüksek veya düşük olursa oluyor diye biliyorum benımde d vitamini 18 di hemen ilaca başlamıştım
Pinkoooo Efsane canım öncelikle çocuk ve yetişkinlerde referans aralığı çok çok farklıdır korkma herşey normal zaten doktorda sana söylüyecektir bende yaş araligina baktım sizin çocuğunuzun yaşı değerlerine göre normal
KARAMELLIMACCHIATO Efsane Anladım canım d vıtamını asırı düşük onu anlamıstırsın zaten altdakıkerı de net den ısımlerını yazarak Bak ıstersen ama bazen çocukların degerlerı farklı degerlendırılıyor kafanıza takmayın şimdilik doktorunuza gıdın ama
KARAMELLIMACCHIATO Efsane Buna benzer kızımın da tahlıllerınde birşeyler ters gıttı dıye düşünmüştüm değerler yuksektı sonra çocuk doktorumuz da aıle hekimımızde küçük çocuklarda değerler degısıyor demişti
KARAMELLIMACCHIATO internet den baktım canım sen bır bak yaş grubuna göre normal seninkiler sende bak bır istersen
KARAMELLIMACCHIATO Efsane Çocuklarda Rbc yukseklıgı kaç olmalıdır yazın mesala. Aynı şekilde tek tek yazın bakın Yaş aralığını da gösteriyo
Efsane Ay cnm çok teşekkür ederim içimi rahatlattn internet bakınca bir sürü hastalıklar yazıyor yüksek veya düşük de ister istemez koruyorm
Pinkoooo Efsane korkma canım bende bu durumu çok yaşadım doktor bana internete bakıp canını sıkma demişti çünkü baya değerler fark ediyor sende doktorla görüşünce için daha çok rahatlayacak merak etme
Nurcaa Hiç internetten bakmanızı tavsiye etmem ben yaptım panik oldum olur olmaz hastalık teşhisi yaptım internetten doktor baktı sıkıntı yok demisti