Asklepios Bilinmeyenlidenklem ya orası öyle zaten. İki kız yan yana geldiğimizde konular bile erkekler ve ilişkiler yani. Benim hoşuma gitmeyen istisnai postlar var. O da çok uçuk kaçık şeyler. Abartılı şeyler. Onlara tepki gösteririm açıkçası. Ensest gibi yada kocasına yaptığı muameleyi açık açık bağıranlardan memnun değilim.
Bilinmeyenlidenklem Asklepios valla ben okuyup geçiyorum 😂 çok açık noktaları kendim ev dışına anlatmadığım için yorum yapıp fikirde vermiyorum ama kalan her konuya yorum yaparım kırmadan 😊
Asklepios Gizoo ya bence de. O postlar çok abartı boku çıkıyor yani. Bende sevmiyorum ve tepki gösteriyorum. Ama tavsiye isteyen insana yardım edilir. Sevgilisidir kocasıdır karışamamak lazım. Bir zamanlar benim dediğim gibi günahı da sevabı da bana hesabı.
Gizoo Asklepios kesinlikle öyle herkez aklı selim kimse kimseyi yargılamasa saygı duysa olmaaz sanki yada sana çok absürt gelen şeyleri güzelce açıkla ve sessizce ayrıl olan olduktan sonra yada yapmayı aklina koyduktan sonra kalp kırıp günaha girmenin manasi yok 🤷
senOlsanBari Asklepios ben yalamalı mı konuşmuşum ya baya oldu katılalı belki eski hatalardır gidipde seks anımı anlatmadım sonuçta fikir alışverişi yapmışımdır
Asklepios senOlsanBari kız ekran görüntüsü attırma bana neyse 😒🙄😂 seks anımı bende anlatmam. Çok saçma bence. Ben tartışmalarda diyorum. 😂
senOlsanBari Asklepios bide ekran görüntüsü mü aldın püü sana😂😂 olabilir dedim ya geçmiş sonuçta önceleri aktiftim simdi siz gelince girdim
Asklepios senOlsanBari shshshhshshshs yok kız almadım 😂 çok sıkıntım var halılarım kayıp böyle şeyleri düşünemiyorum şu an 😑
Bilinmeyenlidenklem Gizoo bazen çok saçma postlar açılıyor doğru 😂 ama burada ki postları okuyunca çocuğun bizi biraz eskittiğini gördüm o yüzden bize yeni bir alev lazım karar aldım 😂 çocuk bir uyku düzeni kursunda hele 😂
Asklepios senOlsanBari kız evden halı mı çalınır sjsjsj ya yıkamaya gönderdim mecburen cuma gelecekti bugün gelecekti. Adam şimdi telefonlarımı açmıyo. Eğer yarın da gelmezse pazartesi polisi arıcam halılarımı iç ettiler diye eşimde kağıt var bir de 😂 1 hafta olacak pazartesi
Gizoo Bilinmeyenlidenklem kesinlikle katılıyorum nerde o eski geceler aman çocuk uyanmasın şipşak 😂😂😂😂😂😂
Borassmoms Asklepios kaynadı tabi de ben azgın olmadım 😂😂 bizimkiler masum heyecanlardı ilk öpüştüştüğüm anı hatırladım eşimlede kaç buluşmada suratına bakamamıştım 😂😂😂