Bilinmeyenlidenklem Gizoo ayyy öyle çok zor 😳 benim sıkıntım olmadığı için biz doğuma bir hafta kalaya kadar devam etmiştik 😂 40’ı zor çıkardı eşim 😂
Gizoo Bilinmeyenlidenklem ne 1 haftasi doğumdan önceki gece bile yapmıştık o zamanlar azgin taire gibi geziyodum ama şimdi zor oluyor gerçekten bu konu derin yaram 😂😂😂😂💔
ufo_goren_masum_koylu Asklepios anaa kız neler kaçırmışım barışmışsınız yaa..bravo en iyisi böyle 👍🏻👍🏻
Asklepios BuseveMinigi tabiki re olabilir. Zaten baştan herkesin birbirine ön yargısı vardı. Önemli olan bunun kırılması
Meraklitaze Asklepios Bende dün ara ara girmiştim akşam bi ara giremedim sonra geldim bi baktım hep yeşillenmiş buralar,güzel olmuş 😊👍
Asklepios senOlsanBari Meraklitaze ben az pazar temizliği ev toplaması yapıcam kavga etmeden takılın gelicem 😂😂
Meraklitaze Asklepios Kavga düşünecek halim yok zaten pazar temizliği bi evi kaldırdım geri toplamaya çalışıyorum şimdi bende,sigara molası verdim 😊
Asklepios Meraklitaze geldim geldiiim bitti benim 😂 bi banyo kaldı yemek yiyip sigara içeyim oraya da gelicem 😂😂