Şimdi aşağıya bırakacağım videoyu yeni izledim. İnstagram fenomenlerinin veya ünlülerin filtre kullandığını biliyordum ama bu kadar geçekçi filtreler olduğunu düşünmemiştim, açıkçası şaşırdımm. Ciltlerinin bu kadar pürüzsüz olmasına ben de özeniyordum valla yalan yok ama onların cildi bile yalanmış😂 Bazı insanlar onlara bakıp kendini kötü hissediyor, ben de onun önerdiklerini kullanıyorum ama neden olmuyor diye kendini suçluyor bile olabilir. İnsanların psikolojisini bozuyorlar bu şekilde kandırarak. İçimizde de böyle hisseden ve düşünen varsa diyee videoyu bırakıyorum şöyle
Filtre vs Doğallık
Medusa Çok güzel bir post 😊
Hepimize bir rahatlama geldi şu an 🌸
Deletedmom_18 Onlar gibi olmak için türlü türlü estetik yaptıran insanlar var ya, valla üzücü. Halbuki her şey yalaan😂
Medusa Allah’ım golll işte goll biliyordum 🐳🐳 sadece şu an net gördüm içim rahatladı oh be bizim cildimiz onlardan daha güzel 💅
Medusa Görünen her şey doğru değil maalesef 🫠
Deleted_15 Ben de tahmin ediyordum ama böylesi bi filtre de beklemiyodum ya😂
Deletedmom_18 Hiç değilmiş hem dee
Medusa Valla ne yalan söyleyeyim hayranlıkla bakıyordum ciltlerine, ama bunu gördükten sonra benim en doğal halim onların en makyajlı haline bin basar. 🤭🤭
Medusa
Medusa sayende hepimiz derin bir “oh” çektik 🤩
kleopatranizzz Hepsi bi kandırmacaymış ya😂 Belki cildi cidden güzel olan da vardır ama kimse kusursuz değil işte
belladonna Hep beraber rahatlayalım istedim😌
Medusa tabiki öyle hepsi bunu kullanıyor diyemeyiz ama çoğunluk bence öyle. Kendimi avutma şeklim fjfjfhfh