Şimdi aşağıya bırakacağım videoyu yeni izledim. İnstagram fenomenlerinin veya ünlülerin filtre kullandığını biliyordum ama bu kadar geçekçi filtreler olduğunu düşünmemiştim, açıkçası şaşırdımm. Ciltlerinin bu kadar pürüzsüz olmasına ben de özeniyordum valla yalan yok ama onların cildi bile yalanmış😂 Bazı insanlar onlara bakıp kendini kötü hissediyor, ben de onun önerdiklerini kullanıyorum ama neden olmuyor diye kendini suçluyor bile olabilir. İnsanların psikolojisini bozuyorlar bu şekilde kandırarak. İçimizde de böyle hisseden ve düşünen varsa diyee videoyu bırakıyorum şöyle

Medusa Allah’ım golll işte goll biliyordum 🐳🐳 sadece şu an net gördüm içim rahatladı oh be bizim cildimiz onlardan daha güzel 💅

Medusa tüketim toplumunun oyunları işte, bunları izleyen o kadar çok genç kız var ki hani bizde dahil, içimizden geçiriyoruz demi keşke benimde olsaaaaa diye. Biz 1937372 tane krem kullanmadan onlardan çok daha güzel bir cilde sahibiz 💪🏻

Coolness Ya her şeye rağmen cildimiz yine de istediğimiz gibi olmayabilir, sonra böyle filtreli suratlara bakıp daha kötü hissedebiliriz. Kızın profiline baktım insanları kandıranlara savaş açmış baya sivilceli haliyle falan açık açık paylaşmış hep, işte bunları görmemiz lazımm

Medusa
          Ben böyle filtreli olduğunu biliyordum canım 🦋,zaten kimseyle kendimi kıyaslamam, kendimi çok seviyorum ve her insan kendine hasdır diye düşünüyorum 😁🥳♥️♥️♥️

Medusa öyle valla hep görürdüm bunların cildi nasıl böyle oluyor derdim 😀

Medusa Valla ne yalan söyleyeyim hayranlıkla bakıyordum ciltlerine, ama bunu gördükten sonra benim en doğal halim onların en makyajlı haline bin basar. 🤭🤭

Medusa tabiki öyle hepsi bunu kullanıyor diyemeyiz ama çoğunluk bence öyle. Kendimi avutma şeklim fjfjfhfh