rebullavanda Askkadini evet devlette oldum 40 bini buldu ama ben klinik şefine oldum ekstra bi ücret daha ödedim
Askkadini rebullavanda bilemedim diklestimi ve bide en merak ettiğim bi çocuk doğuran emzirebilecekmisin?
nurozttrk rebullavanda bilgi verir misin bende olmak istiyorum küçültme için ama devlet yapıyor mu kaç bine oldun ameliyat çok acıyormu cidden diren dediğin şey nedir ?
rebullavanda nurozttrk devlet yapıyor evet 40 bine oldum ama 1.5 ay önce. Diren kan ve havanın akışını sağlamak için hortumla her iki memeye sağ ve sol olmak üzere 4 tane koyulan tıbbi ürün.
nurozttrk Ayy allahimmm bu nee izledim şimdi küçültme ameliyatı ben olamam galibaa içim gitti offf 😱😱😬 dren denilen şeyinde ne olduğunu anladım offf off yaa ama çok güzel görünüyor memeler sonradan
Lvnsln Özeller çok uçmuş yaa arkadaşımla dün konutuk oda küçültme olacak birtek 80 bin demişler. Sütü kesilsin diye ilaç kullanıyo şuan
Askkadini rebullavanda emzirebiliyorsam emzirmeden sonra sarkma olmicaksa bence güzel ama sarkiyosa noo
Lvnsln rebullavanda uygun mu cidden daha mı pahalııı ay ne olmuş fiyatlar öylee 😅 bu 80 binde hastane masrafları yokmuş gerçi ama nebileyim 80 de çokmuş dşye düşünmüştüm 🥲
rebullavanda Askkadini demek ki yeterince sarkmamış seninki. Sarksa böyle konuşmazdın ben şimdi 5 tane daha doğuracağımı bilsemde olmak istedim o şekilde hayat geçmiyor çünkü
Askkadini rebullavanda bende 1 sene emzirdim halada emziriyorum 1 senedirde sütyen kullanmıyorum elbet sarkmistir ama benim memeler küçük 1 avuç resmen bi çocuk daha dogurayim buyur belki memisler buyusede buyumesede 2. Ciden sonra elimde para varsa yaparım
fatimaaaa Smartlady gözünde büyüten birini bul bence. kendinde mi beğenmiyorsun yoksa biri beğenmiyor diye mi
rebullavanda Smartlady inşallah 🙏 kendimizi nasıl güzel göreceksem aynada bakınca mutlu olacaksak her yol mübah 🩵
rebullavanda Selena10 Ankara hastanesi doktorum maalesef gitti bu ay. Ama orda görkem bey var onun hastalarını da gördüm o da işinde uzman