Deleted_15 HurremSultan iiiiç mi kendinizi düşünmez misiniz be ya 😂 sonra gelsin kronik bel ağrıları 😒
HurremSultan Deleted_15 valla çok güzel oluyor😂😂 sıfır ses sıfır stres😂😂 yatak almaktan vazgeçmem yokmu😂
belladonna HurremSultan Ahahahaha hayal etmek başarmanın yarısıdır Hürrem 😅 Belki 30 yıl sonra neden olmasın 😛
HurremSultan belladonna ayyy anca o zamana paramız olur belki eşim emekli olunca yatan tazminatla yaptırırım 😂😂😂
Deleted_15 HurremSultan köyden genişcene minder yaptıralım sana üstüne de leopar desen bi döşek yüzü diktiririz 😂😂 off fena 😂
HurremSultan Deleted_15 benim yatak örtüm leoparlı zaten kanka😂😂 Nile sor inanmassan xvslvxjx belladonna
Deleted_15 HurremSultan ah ben ve 6.hissim nasıl da tahmin etmişiz jahdhsh inanırım askim niye inanmayayım sana da bu yakışır 🫶🏻🫶🏻
HurremSultan belladonna Kocam ne dalga geçti onu aldığımda 😂😂😂 birde şey diyor ya sen niye böylesin 😂😂😂 onu taktim birde leoparlı giyindim yatakta kayboldun bulamıyorum diyordu😂😂😂 tabi o zaman bebe yok😝😝😝 Deleted_15
Tonight_00 HurremSultan ahşap bazalar çıkmış canım bir bak istersen onlara memnun kalırsın bende düşünüyorum bıktım gıcırtı sesinden 🤣🤣