2bernamitas7 BlackMambaa_ bende yükseklik korkusu var perde olmadan olmaz ama perde olsada cam kırılır aşağı düşerim diye tost olmaktan bile çok korktum hayalini düşündüm de😂🤭😃
hilal3454 2bernamitas7 bdsm i oyüzden imkansız zaten adam asla yaşanmıyor şiddet içerikli şeylere 🤣🤣🤣🤣
2bernamitas7 hilal3454 sende mi bdsm istiyorsun benim gibi tost olmak istiyorsun sanmıştım 🤭😂😂bdsm de imkansız tost olmak gibi😃😃
kurklukadin Ormanda arabanın kaputunda🙈🙈 Asla yapamam ama arabada bir naneler yemiştim içinde arka tarafın perdelerini çekerek yani🙈
A1L2 2bernamitas7 Güzel soru Bende ev dışında kimsenin olmadığı bir alanda çılgınlar gibi bağırabiliceğim bir yer istiyorum ama 1 yaş bebe var olmuyor eksikliğini göstermesin Rabbim olmasa bile yapamam 😂😂 sadece içimden geçiyor
2bernamitas7 A1L2 apartman dairelerinden nedir çektiğimiz yaa komşu duyar ses olur korkusuyla çılgınca bağıra bağıra ağız tadıyla yapamıyoruz hak veriyorum sana bacım 🤣🤣
A1L2 2bernamitas7 Yaaaa sorma üst komşum bi ara ne akşamları sessizlikte konuşmanız bile duyuluyor demişti 😂😂😂o gün bugündür ağzımı kapatıyorum kocamla işbirliği içindeyken çok zor 😂😂😂 şu binaları yapanlara sesleniyorum ses alıp vermesin yeter 😂
kanalize Usnac95 kırmızı şarap ve viski denedim başka denemedim henüz😋 tadı kötü bazen meyve suyuyla karıştırıyorum kendime hazırlarken 😊 harama helale girmiyorum ben illa için de demiyorum herkes yetişkin kendi tercihlerimiz 🙏🏻
hacererdgn HurremSultan maşallah anam yorumları okuyunca kendimi sorguladım ne farklı istekler var öğle ofisde sokakta😄😄😄
HurremSultan hacererdgn sen ne istiyorsun ki 😂 yani isteyip yapamadığımız şeyler ama bunlar farklı yani amac o😁
2bernamitas7 hacererdgn imkansız çılgın fantazileri sordum herkesin aklından geçen ama olması imkansız şeyler üzerine eğlence amaçlı bir soru sadece belki sende bu eğlenceye katılırsın çılgın bir fantazini bizimle paylaşırsın 🤣🤣