Gittibimilyarlikmobilya Fatgi_ Canım ilacımı alamayınca saçma sapan belirtiler ortaya çıkıyor onun keyifsizliği
ikiprensesannes simonedebeauvoir hoş geldin güzelim iyi gider vallahi o kadar beyin yanmalarin üstüne çay iyi gelir 🤣
ikiprensesannes simonedebeauvoir belki kızda fake fotoğraflari benim diye bize yediriyordur🤣🤣beklenir kafadan rahatsız çünkü
ckkrs ikiprensesannes numaranı ver görüntülü arayım canlı kanlı gör o zaman fake mi gerçek mi yarabbim ya
Gittibimilyarlikmobilya ikiprensesannes İlacımı içmiyordum canım onun keyifsizliği vardı bugün tekrar başladım ama hala tam toparlanamadım 🙂 benim elim ayağımmış resmen 😃
Rouge Postla alakasız yabancının postu degil diye burda söylemek istedim @Deletedmom_18 sen cok iyi bir insansın keske sizin gibiler cogalsa içimden geldi..
ikiprensesannes Gittibimilyarlikmobilya ya geçmiş olsun gülüm neyin var ne için kullanıyorsun ki Allah şifa versin inşallah 🤲
Pinkoooo Deletedmom_18 yemin ederim bugün öyle başım ağrıyor ilaç bile fayda etmedi bu migren nasıl birseymis yaaa
Fatgi_ Gittibimilyarlikmobilya sarsar o baya yaa 😔 Bende darlandım inanılmaz yarın gerçekten kızımın diş için operasyonu var stres gelmeye başladı 🤦♀️
Gittibimilyarlikmobilya Fatgi_ Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçecektir. Kaç yaşında kızın ne oldu dişlerine