Cicekliperde Deletedmom_18 ben bir kez daha böyle sinirlenip gemileri yakmıştım. Alırsam alayım demiştim 😅😂 bu zamana kadar uyarı bile almadım ama . Önceden askı hemen verilmiyordu yani çok sinirlenince saydırdığım olmuştu 😅
ikiprensesannes Yalnız hanımlar doktor şanslı yani Koca peride halkı olarak bizde olmasak kim adamı savunacakti bence bize teşekkür borçlu kabul etmiyorum boşuna mı başımı agrrittim 🤣🤣
Moonlight_ ikiprensesannes valla simdi bir yorum daha yaptim cok sakince oturdum yazdim ben bile kendime sasirdim😅
ikiprensesannes Cicekliperde he ya o kadar para verip bide psikoloğa falan gitmesine de gerek kalmamış adam hem dişi hem teselli görevini yerine getirmiş 🤭
Cicekliperde Fatgi_ ben de tutamazdım hala da tutamıyorum 😅 her şeyi eleştirenler bir de yerinde eleştiri yapan arkadaşlarımız var onları beklemiştim yani ne diyecekler diye . 😂
ikiprensesannes Deletedmom_18 kız ne şanslı düşünsene adam işini yapıyor diye insanlar hakkında ne beklentilere giriyo neyse ki benimki şahsen doktor değilde elektrikçi yoksa Allah muhafaza yani biri eşime böyle bi davranışta falan bulunsa kıyamet kopar 🤣🤣🤣🤣