2bernamitas7 Kaç adet çantanız var çanta koleksiyonu yapanları görelim mi kızlar? Benim gibi çanta düşkünlüğü olanları arıyorum benim yirmiye yakın çantam var sizce çok mu kızlar?🤭😂😂
Deletedmom_18 2bernamitas7 Benim çok çantam vardı ama yeğenlerime verdim (17-19 yaşlarında genç kızlar) çocuk olduktan sonra uzun süre sırt çantası kullandım.Şimdi 6-7 tane var sanırım ama hep aynı çantayı kullanıyorum 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya 2bernamitas7 Rekor bende en düşük çanta sayısı benim kimse de vermem skksks 2 çanta
Pinkoooo 2bernamitas7 20 tane çantam var ama gel görki şuan hiçbirini kullanamıyorum anne bebek çantası dışında 😂
2bernamitas7 Gittibimilyarlikmobilya biri disarlık biri gündelik iyisi senin ki ama gel de bendeki bu takıntıyı durdur 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya 2bernamitas7 İyi olsun diye yazlık kışlık ayırdım ben yazın bej kışın siyah benim ki 😄
2bernamitas7 Pinkoooo sitedeki diğer sorularıma yorum yaparken acele olamadım kusura bakma bacım sende benim gibisin sevindim tek ben takıntılıyım sanıyordum yalnız değilmişim burada sizlerin yorumları içimi rahatlattı 😂😂
Rouge 2bernamitas7 bugünki postlar ucuyor💫💫harikasınız valla🤩ben canta delisiyim ya her türlü boydan her türlü markadan var saymadım sayıp söylesem herkes sok olur 😂hatta suan da bir paket bekliyorum yine canta ama uygun fiyatlılar ve bir sürü aldım kalitesine bakıcam ilk defa aldım ordan
2bernamitas7 Rouge parası önemli olmuyor takıntı yüzünden illa almam gerekiyormuşum gibi geliyor sana da oluyor mu bu😂😂
Rouge Pinkoooo bir cok kişi bana shein önerdi ne kadar bazı ürünlerikalitesiz gelsede çantaların cogu iyi dediler bende denemek istedim aldım bir kac tane bakalım nasılmıs öyle günlük çantalar birde trendyol stradivarius ve pull bear aldım
Rouge 2bernamitas7 evet malesef hatta bunu yenmek istiyorum cünkü çanta bu yani sonucta ve daha takmaya bile sıra gelmeyen o kadar canta varken sürekli yenisi almak 🥹şimdi uygun fiyatlılara bakıp bir tık vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum ama normalde o kadar sacma fiyatlara o kadar canta alıyorum ki sonra kendime kızıyorum
buzdankalpler Rouge shein kalitesini sever misin bilemedim bir yıl sonra ztn atarım diyorsan alınır. Malesef ben yıllarca kullanayım sağlam olsun dayanıklı olsun hep onları seveyim istiyorum 🤩
hatunaaamatata Rouge benimde kahve fincanı ve gecelik fantezi giyim :) oradan nasıl Alışveriş yapılıyor ya acaba kaç günde geliyor gelince bizimle paylaşırmısınız
FlowerMom 2bernamitas7 Eskiden vardı simdj yok. Uzun süre anne bebek çantası kullandım. Küçük çantam da 3-4 tane var. 😂
2bernamitas7 FlowerMom anne bebek çantasının bile çeşit çeşit olanı da vardır şimdi sende dökül anlat bakalım😂😂