Cicekliperde Rouge atıyorum 🤣 bana farklı geldi. Kullanılışını bilmiyorum henüz almadım. @belladonna https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=23919784
belladonna Cicekliperde Rengi, tasarımı çok güzelmiş. Kahve tonlarını kış zamanı çok seviyorum ben. Hiç bu model bir çantam da yok. Yazarken kombinledim bile 😍
Cicekliperde Bir de bunu çok beğendim ama çok küçük. @belladonna @Rouge Alırsam önce diğerini alacağım. Gaza getirin beni https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=18369245&sid=cm5OV0RCdGw3UDJ6dUN6UzZfMV8gXyA=
belladonna Cicekliperde Bu da güzelmiş tam yazlık 😅 Diğerini çok beğendim ben. Çok güzelmiş farklı da hem. Bir tek shopier de mi var bu çantalar. Ty de yok mu acaba
Rouge Cicekliperde bana attıgın çanta da işime yarar bir cantaydı güzeldi o yüzden sana yazdım hangisi diye biliyordum yine güzel bisey seçeceğini ben bunları aşırı güzel kombinlerim ucar yani canta😂😍ama burda yoktur kesin ikisini de al alabiliyorsan
belladonna Cicekliperde Benim krem bir kaşem var. Birde mango botlarım kahve direk onunla kombinledim 😅 birde canlı turuncu kahve uyumunu çok seviyorum alakasız gibi duruyor ama aşırı güzel oluyor Ya rengi anlatabildim mi bilmiyorum ama 😅
Cicekliperde belladonna ty da mağazaları var ama bu model yok. Bende önce oraya baktım. Instagram sayfası çanta üzerine . Bunu gördüm çok heyecanlandım 🤣
Cicekliperde belladonna anladım ben. Benim de direkt aklıma krem geldi 🤣🤣 krem kaşemle takarım dedim. Ben acı kahveyle siyah da çok seviyorum. Boğuyor diye düşünebilirsin ama boğmuyor . Tam kış kombini oluyor 😂
belladonna Cicekliperde benim instagramım olmayınca takip edemiyorum Ya ama çok beğendim çok tarz duruyor
belladonna Cicekliperde yok bende ikisinin uyumunu seviyorum. https://ty.gl/rcjm12tnsz Botum da bu ben mango dedim ama marjinmiş 🙈 bunun siyahı da var bende direk ikisi geldi aklıma
Yetoooooooyaaaaa 2bernamitas7 4 tane çantam var galiba en az çanta sayısı bende 😄 3 tane siyah diğeri gri renkli 😬
Cicekliperde belladonna shopier üzerinden de satıyorlar. Benim de alışveriş yapmak için fake instam var. Harici sosyal medyam yok 🤣
Cicekliperde belladonna bende de düz siyahı var 😂😂 bu arada ilk kez marjinden aldım ama gayet rahattı çok beğendim. Boykottan alacak mağaza bulamadım
Yetoooooooyaaaaa Gittibimilyarlikmobilya gri olanın zinciri koptu evde boş boş duruyor 😄 1 sırt çantam var onu yıllardır almayı düşünüyordum geçen sene eşim aldı. Birkaç yıl önce 25 TL’ye el çantası aldım bide 35 TL’ye kol çantası aldım hepsini ucuza aldım. Eşimin aldığı çanta pahalı onu da 240 TL’ye mi ne aldık 😁
Cicekliperde Rouge ya canımsın 🥰 almak istiyorum. Maddi anlamda bu aralar bir nebze sıkışığım ya sırayla alacağım ya maaşı bekleyeceğim
Cicekliperde Rouge alabilirim tabi. Ayın on beşini bekleyeyim 🤣🤣 benzerleri vardır belki. Trendyolda bu mağaza var. Bu çantaları eklememişler ama. Eklerlerse sana haber veririm
belladonna Cicekliperde Ben Marjinin hem ayakkabılarını hem çantalarını çok seviyorum. Çantalarını da beni hiç pişman etmedi. Ayakkabıları favorim ama babetleri falan da çok rahat oluyor
belladonna Cicekliperde Zaten sayfayı açtım kapatmadım 😅 Bu ay o kadar çok şey aldım ki sanırım bunu da alacağım. Zaten bir batmaya başladım mı devamı geliyor 🙈
ikibebeannasi 2bernamitas7 8 tane çantam var bir kaç tane ablama kardeşlerime vermiştim her renk kıyafetime göre alıyorum siyah çanta her zaman favorim
bukii27 2bernamitas7 düşkünlüğüm yok ama kombin hastasıyım 8 tane var renk renk cüzdanlarımda çoktur benim çok seviyorum renkli renkli