• Spor
  • Bacak kalınlığı

Ya bana nasıl bacaklarımı kalinlastiracagimi söyleyin lütfen
Üst taraf kilolu göğüsler büyük ama dizden sonrası incecik çok tuhaf duruyor hangi sporu yaparsam bacaklarım kalinlasir

Hadibeee squat ve lunges yaparak bacak kaslarini gelistirebilirsin bu sekildede dolgunlasir

Moonlight_ kilo alınca kalinlasiyor fakat göğüs sırtta kalinlasiyor bu sefer sinir oluyorum acilen bacaklarımı kalinlastirmam lazım

Hadibeee dediklerim bacak kaslarini calistiriyor benim düsüncem ise yarar hep yapman lazim ama uzun sürec bugünden yarina olmaz

Hadibeee tarifniz tam annemin vücut şeklini anlatıyor kadın ne yaptıysa o bacaklar bir türlü kalınlaşmadı ama üst kısmı kalın bazen soruyorum anne nasıl taşıyor bu bacaklar bı vücüdu diye zor bi durum gerçekten spor yapıyor egzersz falan çalışıyor ama yok genetik de olabilir kendi annesi öyle fiziken.

Deleted33 yok ailede bi ben böyle Bi benim sensizliğim kızım bana benzemsin inşallah nefret Bi durum hatta ozguven eksikliği yapıyor resmen ince bisey giyemiyorum

Hadibeee öyle düşünmeyin kendinizi de vücudunuzu da sevin ben de yıllarca çok zayıf bi insandım doğumdan sonra değişti tabi ama benim de bacaklarım kalçaya göbeğe göre ince çokta umursamıyorum kafaya takmadığınız an daha güzel çözümler ve sonuçlar alırsınız inşallah 🤲

12 gün sonra