kanalize Kryasminee ocean markasını çok seviyorum hamilelikte mg, omega3 vs başlamıştım, şimdi de çörek otu yağını aldım normalde de omega3 kullanıyordum bitince de yine kalsiyum falan devam edeceğim 🙂
kanalize Medusa evet gerçekten kaliteli ve mükemmel bir marka gebelikte hiçbir takviyenin geçirmediği kemik ağrılarımı ocean azaltmıştı hala da kullanıyorum
Cicekliperde Medusa ben de aldım da düzenli kullanmadım. Bir kere içtim bir şey hissetmedim. Sonra yine içtim hissetmedim. Acaba düzenli kullanmadığımdan mı hissetmedim. Boş boş duruyor evde .
Medusa Cicekliperde Ben bi haftadır kullanıyorum düzenli şekilde eğer düzenli olarak kullandığında da bi etkisi olmazsa belki de ihtiyacın yoktur
simonedebeauvoir Kryasminee ben solgarın çeşitli ürünlerini kullanıyorum extra olarak isveçten getirttiğim bir iki ürün var
havvaninannesii Kryasminee ocean mummy kullaniyorum 3 gub 3 gece uyuyamamistim bebegimden dolayi ama kullanmaya basladigimdan beri uykum bile gelmiyor evi turlayasim geliyor amuda kalkip dans edesim var inanilmaz bir enerji geldi bana kullandiktan sonra ben gunde iki kez aliyorum bi sabah acken birde gece acken