Eşim artık ne beni çocukları umursuyor
Goncagul yani abin ona işyerini dar etsin kalkan götünü indirsin
simonedebeauvoir ya abimde pek öyle seyler yapmaz ki
Goncagul bu post üstünden tüm herkese söylüyorum eşinizin oyuna ilgisi başladığı anda napın ne edin yok edin. Bagımlılık bu ciddi ailelerin dağılmasına yol açan cinsten. Yazık değil mi o çocuklara. Onların oyun çağı babayla oynamak istiyor. Bu davarlar sanal alemde laylaylom. Oda haktır yani çocuğun hakkına girmektir. Yaoooo bizde böyle kafooo dagıtıoruuz derlerse tükürüyüm senin kafana demek istiyorum cidden
elmalitart valla tam bağımlısı yani cinsellik bile yapamıyor o derece kbkmayin yani
Goncagul inanilmaz bagimlilik hirs yapiyor cevremde o kadar cok duyuyorumki cok zor arkadasim cift terapistlerine gitti psikologa goturdu ama yok yani ona mesela babasindaki sevgi acligini bununla.bastiriyor demis hani yatirim amacli oynamiyor altinda yatan neden farkli diye.bunun tedavisi varmis ama amatemde o kabul etmedi iste 1,5 yillik evliligi bitti
- Düzenlendi
Goncagul pazartesi günü hastane randevum vardı
Neden önceden hazırlanmadın ki? Eşinde gelecek belli randevu zaten alınmış hazırlanmak için aramasını beklemen ve sonrada bunun üzerine tartışma çıkması çok mantıksız geldi bana. Bence direk siz bahane bulmuş ordan dalmışsınız gibi geldi.. İlgizliği yeni olan birşey değil belli ki bunu onunla konuşmanız gerek. Çocuğunuzun söylediği lafı ona iletmeniz gerek ki bir durup düşünebilsin.