Deletedmom_18 önerilere açığım yaa aklımdaki elbiseyi bulamadım 😅

lixy ben ikisini de tercih etmezdim zamanında cok fotoğraf attım hastayım yenileri atmaya üşeniyorum 🥲biz hep yaptığımız için 14 subatta hazırlanmak cok normal kalıyor

Deletedmom_18 keske bizde kutlamasak ama karsı taraf hic gecmez böyle günleri öyle olunca sende mecbur oluyorsun🥹

Deletedmom_18 birde bende bisey var neden bilmiyorum normal zamanda asırı hediye alırım herkese veririm cevremdeki ama dogum günleri özel günleri hic sevmem o zaman ne oluyorsa tıkanıp kalıyorum ne bir fikir ne istek oluyor hep son güne bırakıyorum içimden gelmediği için ve özenli olmuyor acaba sürekli hediye aldığım için secenek bir fikir mi kalmıyor yoksa mecbur olduğumu bildigim için mi istemiyorum

Rouge
      Ardle bende arkadaşlarımla buluşacağım zaman onlara küçük küçük hediyeler alırım. Her buluşmamda şaşmaz bu. Hediye almayı çok seviyorum. Amaaa doğum günlerine gelince ne alacağımı bilemiyorum. Çevremdeki herkese soruyorum ne alayım diye sonuç yine ben düşünüp kalıyorum ☹️

lixy
        Bence daha farklı bir model tercih et. Biraz daha bak. Ama sen ikisi arasında kararsızsan illa ki ikisinden birisi olsun diyorsan da 1 derim

• lixy bunu yanıtladı.
        • lixy bunu beğendi.

Rouge yaa uzun süredir farklı şehirlerdeydik normalde ben de sırf bu günler için hazırlık yapmıyorum 😅 bu sefer özlem gidermek maksatlı yapayım dedim

belladonna ayy aklımdaki modeli bulamıyorum yaa böyle derin göğüs dekolteli bele oturan sırtı açık ve kloş eteği olan mini bir elbise 😍

belladonna neden böyle oluyoruz acaba bunu ciddi ciddi düsünüyorum ve biz bu subatta ne halt yicez nasıl yırtıcaz mesela