Rouge ah Ardlem anlatma kimseye benim annem kaç yaşına geldi bak bizim artık dürtmelerimizle toparladı kendini kimseye anlatma annemde her içinden geçeni her düşündüğünü yada her olayı detayına kadar anlatır sonra insanların ağzına laf verir anlatma diye diye dilimde tüy bitti ne olacak ne var onda o yabancı mı dediği herkesten bir şey duyunca artık kesti. sende bunu şimdi törpüledin törpüledin sonra daha çok zorlanırsın. en basiti küçük teyzem çocukları hakknda hiç birşey anlatmaz ailecek toplanıyoruz ya kızı gelmez mesela nerde diye sorulunca işi var der. biz gitmeyelim mesela kız kardeşim yada ben anneme sorsalar annem ne işimiz olduğunu kiminle olduğumuzu detayına kadar anlatır sonra o laf döner ona gelir çok şükür artk anlatmıyo, amcamın karısı desen aynı senin gibi bi kıyafet mevzusu oldu benim evin orda caddede mağazalar var geziyoruz annem bir elbise gördü aa dedi işte ne güzelmiş şunun düğününe alırız belki şimdi erken bakarız seninle yine dedi yengemde bizimle o an yorum yok hiç onun üstünden biraz zaman geçti ailecek toplandk yengem çıkardı elbiseyi getirdi farklı rengini almış anneme diyoki senin beğendiğin rengi almadm pişti olmaktan çekinmezsen sende beğendiğin rengi alırsın dedi anneme dedim susma 😅 annem de neden pişti olalım ben onu senden daha güzel kombinlerim dedi 😅😅😅😅