Kızlar eşimle genelde adet olmadığım zamanlarda her gün ilişki yaşardık veya en fazla iki gün yapmazdık sonra yapardık ama cumartesiden beri ne o ne de ben birbirimize yanasmiyoruz. Neyse dün ben banyo edecektim üstümü falan çıkardım eşim geldi arkamdan öpmeye çalıştı git istemiyorum dedim neden dedi işte bir sebep yok canım istemiyor dedim banyoya girdim 5 dk sonra o geldi ben bornozu alıp gidecekken bidaha tuttu beni çekil istemiyorum dedim tekrar sert bi şekilde o da bidaha sana ilişki için gelmiycem dedi gelmezsen gelme zaten kaç gündür gelmiyodun fark etmez dedim çıkıp giyindim sonra içeriye geldi sstt yanıma gel falan yaptı gelmeyecem dedim iyi sen bilirsin dedi yatakta da döndük uyuduk sbaah işe giderken de bidaha yapmayacam da istemeyecem de dedi işten geldiğinden beri de konuşmuyoruz. Yani demek istediğim illa o istediğinde oluyor genelde ama ben onun isteğine göre hareket etmek istemiyorum abartıyor muyum sizce kadında istediğinde olmalı yani tek kişilik yaşanmıyor sonuçta bu ilişki her zaman onun isteğine göre mi olacak bende yapmıyorum o zaman o istediğinde sinirim bozuldu ya.