• Muhabbet
  • Bir kaynana meselesi fikri olan yazsın lütfen 😪

Selam hatunlar sizden fikir almak istiyorum ben kaynanamla birlikte oturuyorum 7 senedir birikim yapiyoruz evimizi almak için geçen ay kayinpederim vefat etti 😑kaynanam o öldükten sonra daha beter daha çekilmez birisi oldu lütfen bana kadının acısı var demeyin asla üzülmüyo kocasına tek derdi ondan alcak olduğu maaş 🤦smdi evleri ayırma söz konusu bile değil der eşim annem tek napcak der benimde babam vefat etti ama annem hasta ve yaşlı ama yanlız yasiyo kaynanam gayet sağlıklı üstelik tek çocuk benim eşim değil
Kaynanam asla yemek yapmaz ama sürekli mutfağa karışır tabağa bardağa herşeye mutfağa sevdiğim bir tabak koyarım o Alip mutfak kalabalık die vitrine koyar yazsam roman olur yemin ederim Allah rahmet eylesin kayinpederim çok iyiydi beni sever di bir gün kalbimi kırmadı her gelen kızım çok iyi Allah razı olsun derdi bu bı çeşit sürekli evde neden başin açık eve melek gelmez diyo hep üstelik evde kimse yok
Biraz uzun Oldu ama Allah rızası için fikir verin napcm ben. 😪😪

kocamdakocam Allah rahmet eylesin öncelikle de benim takıldığım nokta saçının açık olmasıyla eve meleklerin gelip gelmemesinin ne alakası var ya 🤦 kusura bakma ama komik geldi tövbe tövbe ay bu insanlar ne yaşıyor kafalarında Allah sabır versin gülüm eşine söyle konuşsun annesiyle böyle yapmaya hakkı yok üstelik 7 sene beraber yaşıyorsunuz ben açıkçası takdir ettim helal olsun valla kaynanam ve evdeki herkesle çok güzel anlaşıyor olmamıza rağmen bir sene kaldım yapamadim ayrı eve çıktım kadın ne yapacağını bilmiyor bence bide eşini kaybetmiş canı sıkılıyordur bence ☹️

kocamdakocam eşini kaybetti ya ondandır gülüm biraz anlamakta lazım ama sana o kadar karışması sinir bozucu tabi inşallah en yakın zamanda sorunu çözersiniz sende evine çıkarsın 🤲

Kızlar biraz dertleşmek istiyorum sizde fikir verin lütfen

kocamdakocam anlaşılan kaynanan 7 senedir senin hizmetine alışmış, kocası vefat edince yalnız kalacağım korkusu oluşmuştur biraz ve sizi göndermek istemeyebilir. Bir de eşine sürekli annen şöyle yapıyor, annen bunu söylüyor diyerek şikayet etme. Sorunlarını kaynananla tek başına halletmeye çalış. Ben olsam o evde hic bir şey yapmamaya başlardım. Ya da kaynanana söyle anne gel beraber yapalim de. Eşinle de tek başınayken konuş ayrı ev konusunu. Yaninda annesi olmasin yani. Sen kaynananı hiç takma şuan. Eşini ayrı eve cikma konusunda ikna et.

@kocamdakocam dul kv çok zor.Hep oğullarıyla birlikte olmak istiyorlar çok nazlı oluyorlar.Bu saatten sonra ayrılmanız zor annesintek kalıcak diye istemez ben baştan kabul etmedim keşke birlik kabul etmeseydiniz ayrilmiyorlar erkeğe maddi manevi rahat geliyor.Allah yardımcınız olsun

kocamdakocam
            Canım ilk önce Allah rahmet eylesin.Sonrasi seni çok iyi anlıyorum insan bir yerden sonra çekemiyor.Ama bir tarafdanda ne kadar kotu bile olsa yinede kocası ölmüş kaynananın,derin stres üzüntü geçiriyordur oda.Bu zamanlar sadece dikkat etme ona, yanı herşeyin üstünde durma,en önemlisi kocana destek ol, yanında ol.Hayla çok yeni,biraz geçsin yavaş yavaş ikna edersin kocanı. Sadece birazda sabırlı ol,herşey iyi olucak🦋🌷❤️❤️

Sedaa cvp yazdığın için çok tşk ederim canım benim ben eşime hiç bişey demesem bile eşim işten gelir gelmez beni şikayet etmeye basliyo şöyle yaptı böyle yaptı böyle dedi eşimde bana tavir aliyo 😑bide görümcem geldi 2 ay oldu gitmiyo babası için geldi gidemedi bir türlü

selen_ ah canım keşke en baştan evet demeseydim ama bana senede 15g gun gelip Dönce, dediler ama aylarca kaldila smdi hepten bende kalcak galiba amin ins birgün ayrilirz

@kocamdakocam bunu bende yaşadım gezmeye diye kalıp 4ay kaldı kv baktım hiç gitme lafı yok ama ben kavga ettim eşimle birlik oturmam baştan deseydiniz dedim birde yeni gelindim korktular arada yine laf çarpıyor 2katli ev alalım falan kabul etmiyorum herkesin özeli evi ayrı olmali

kocamdakocam yani burda akıl verecek birşey yok ki kadın tamamen başınıza kalmiş babası hayattayken aynı evde yaşayan kocan bu saatten sonra hiç çıkmaz ordan e sende öyle evde bile başını kapat diyen bir kadınla nasıl yaşayacaksın

kocamdakocam
                  Öncelikle başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
                  Resmen sizinle inatlaşıyor gibi Ya da bana öyle geldi.
                  Siz şimdi taşınmayı rafa mı kaldırdınız

kocamdakocam balık sağolsun canım ama ayyy allah yardımcın olsun yaşamaktan korktuğum şeyi yaşıyorsun şuan

@bukii27 sen altlı üstlü yaşamıyor muydun canım evi aynı evde gibi sorun olmaz

kocamdakocam ev ev üstüne olmaz ki canım kayınvaliden saglikliysa maddi açıdan sıkıntıda değilseniz ev ayırma konusunu gündemde tut bu durumun söz konusu bile edilmemesi kayınvalidenin, mutfakta kullanacağın tabağı vitrine koymasından daha büyük sorun.. özelin sadece yatak odanla sınırlı..sen kocanın annesine hizmet etmek için evlenmedin kocan sağlıklı olduğu halde annesini yalnız bırakmayan iyi evlat rolünü üstlendiyse senin neyin eksik? sen de annenin yalnız yaşamasına razı olma senin annen de gelsin beraber yaşayın eşin de buna razı olsun..