realistbayan Bir yakınıniz 1 hafta falan yatılı kalınca gittikten sonra boşluğa düşme hissi üzüntü oluyor mu kızlar ben bı süre toparlayamiyorum alışınca ya bugün onlardan birisiydi ablamlar vardı 1 hafta kadar kaldılar bugün döndüler alışmışm çok zoruma gitti 🥹
Usnac95 realistbayan Aaaa bu ben. Kesinlikle geldikleri gün, gidecekleri günü düşünüp üzülüyorum 😂 çocukluğumdan beri böyleyim
bukii27 realistbayan evet evet kız kardeşimi getirdim geçen memleketten dönerken pazartesi gidiyor içim nasıl buruk şimdiden 🥲🥲
Fatgi_ realistbayan evet baya üzülüyorum. Bende ablamın yanındaydım evime döndüm 3 gündür o baya kötü durumda bende elimi ayağımı nere koycam şaşırmış halde…
realistbayan Usnac95 özellikle eşimin olmadığı zamana denk gelince yalnız kaldığımda daha çok oluyor şimdi 1 yaşında kızım var oda öyle giderlerken ağlıyor hep🥹🫠
selen_ @etoile 😂bende sevdiğim biriyse evet ama zoraki misafirlik kaynana yada erkek tarafından sevmediğim biriyse 1haftadan sonra gitsin diye bakıyorum artık yatılı misafir zor
realistbayan bukii27 uzak olunca çok zor oluyor yanimizdayken zamann nasıl geçtiğini anlayamıyoruz :( sağlık olsun artık napalim🥹
belladonna realistbayan Benimde aileler gelince öyle oluyor. Gittikleri gün eve girmek istemiyorum. Ev bomboş geliyor. Farklı bir his oluyor Ya.. Asla aşamadım bu duyguyu seni o kadar iyi anlıyorum ki
simonedebeauvoir realistbayan bende öyleyim bir hafta değil bir gün bile olsa çok zoruma gidiyor ooofff şimdi bu saatte birlikte çay içerdik, aman şunu yerdik gibi şeyler düşünüyorum