Etipetito Gittibimilyarlikmobilya Haklilar bende söylemek istemem 😂😂 Peride kids ve mom gibi değil ya:) Bazen söylediğim kişilere bile pişman olmuyor değilim 😂
Gittibimilyarlikmobilya Etipetito Yani şimdi şöyle diyelim ki birinin adı Merve ama hangi Merve yani dünyada bir Merve yok mesela. Zaten kim nerden bilecek isimden 🙂
Etipetito Gittibimilyarlikmobilya Belki o mervenin görümcesi de peride kullanıyor ve merve ismini görünce profiline girip ne demiş ne dememiş okuyacak ve o mervenin kendi yengesi olduğunu öğrenecek en basiti bu
Mutlu_ Etipetito adasmisiz ne kadar sacma bi anlami var ya diger anlamlari daha guzel temizlik,saflik,iffet,namus ve izzet
Etipetito Gittibimilyarlikmobilya Hayır orası daha rahat orda post açılıp gelsin fotiler diyolar ve herkes fotisini paylaşıyor 😂tabi ki de orda herşeylerini anlatmazlar sonuçta taniniyolar anlatsalarda peridede ben kidsteki (x)kişiyim demezler ama burda herşeyini anlatıp gizli takılıyorlar ben hepsini kullanıyorum mesela orda ismim ayrı burda ayrıdır kidsteki beni peridede ki ben olduğumu asla bilemicekler 😂😂
Etipetito Gittibimilyarlikmobilya Tabi ki de olabilir sonuçta anonim ortam 😂 Ya kidste eltisine laf sokup peridede (bilmeden)eltisiyle kan kardeş olmuşlarsa 😂😂
selen_ @Etipetito gidip Google bakmam🙈😂 Allah’ım bu merak başıma iş alır siye korkuyorum ne pis huy 😀
Etipetito selen_ Haja 😂😂baktın mı gerçekten inanmıyorum sana ben.olsam bende bakardım ahskajs😜😂 Ne cıktı peki ama sakın söyleme 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya Etipetito Kan davamın olduğu insanlarla kanka olmam umarım 😂😂 şaka kız şaka ama hoşlanmadığımla samimi olmam inşallah