Usnac95 Resmen çevrem de 4 kişi harici herkes aşı olmuş. Ben olmadım, coronada geçirmedim gerçi. Hiç testte yaptırmadım. Benim gibi olan var mı merak ediyorum. ❤️
Cicekliperde Usnac95 bir tane oldum, mecburiyetten. Okula ya her gün testle girecektik ya da aşı olacaktık. Bir tane oldum ben de zaten sonra izne ayrıldım kalanını olmadım
Rouge Usnac95 2 kere oldum ama masallah habire korona oluyorum iyiki vuruldum vurulmasam ne olurdu acaba
Usnac95 ikiprensesannes Kekillikamisci Ask_hosmus Fatgi_ htcaydnn Bende bir kaç kere randevu aldım gidicem diye. Hep erteledim falan. Hamile kaldım 3 ay olamadım sonradan zaten corona azaldı derken kaldı. Bence sayılı kişiyiz olmayan 😂❤️
belladonna Cicekliperde Resmen zorunlu olmuştuk ya. O dönem sürekli kavga, stres vardı okulda ben de mecburiyetten oldum.
simonedebeauvoir Aşı oldum çevremde de herkes oldu, çünkü ya memuruz ya öğrenci vs girişlerde hep test istenen yerlerdi ya test ya aşı
Usnac95 simonedebeauvoir @Cicekliperde ben özelde çalışıyordum öyle bir zorunluluk olmamıştı. Ama çoğu kişi isteksiz oldu oka eminim. Sadece yaşlılar koşa koşa gidiyordu çevremde 4. Olanlar var 😂