Usnac95 Mommy12 ben hamileyken olmak istemedim zaten hemen hemen bitmişti korona. Öncesinde de fırsat bulup gidemedim. Zaten koronada olmadım hiç . Öyle de kaldı 😂
Usnac95 Susunbebekuyuyo Doktorlae oldu mu cidden. Kimisi diyor ki aşıları boşa sıktılar kendileri olmadı falan. Hep muallakta bıraktılar insanları ya
selen_ @Usnac95 sağlık çalışanları zorunlu 4doz oldu Ben olmadım erteledim hep 2tane koronali hastada baktım bulasmadi sonra hamile kalınca koronada azalmıştı olmadım inşallah daha da olmayız
belladonna Cicekliperde Bana da prosedür mü uygulayalım dediler daha doğrusu bütün herkese öyle söylediler. Herkes gergindi o dönem. Bu ara zaten yine konusu açılmıştı laf sokmalar hava da uçuşuyor 😀
Cicekliperde belladonna bizim bir hoca çok karşı aşıya. Çocuklarına düzenli aşıları bile yaptırmaz. Ona uyguladılar prosedür işte. Ama bir şey çıkmadı 😂😂
belladonna Cicekliperde Ben çocuğumda karşı değilim ama corona da karşıydım. Zaten uygulananlarda bir şey çıkmamış
Sedaa Usnac95 yok ya saçmalık hepsi. Aşıdan değil ama panik ataktan kalp krizi gecirip ölebilirler. Corona dan önce de cok insan ölüyordu ama bu kadar gündemde değildi. Şimdi kim ölse aşıya suç buluyorlar.
Usnac95 Sedaa Bir yandan sizin gibi düşünüyorum. Hiç mi kalp krizi geçiren, beyin kanaması olan yokmuydu. Grip uzun sürüyo falan diyolar ne bileyim. Belki aşıdan belki değil ben muallaktayım ama iyi ki olmadım diyorum