Slm kizlarim nasılsınızzz toplanin bakemmm 🌷 hem sohbet postu olsun hem küçük bir sorum var buyuk degil kucuk😂😂 neyse tamam simdi benim bebe 8 ayına dogru gidiyor arada bir bitki caylari icmek istiyorum kilo verme dönemindeyim bitki caylari daha fazla su icmeme yardimci oluyor emzirirken bitki cay kullanimi hakkinda dusunceleriniz neler 🤔❤️
Emzirme/bitki çayları?
Zamansiz_ canımm🥰😘bugün daha iyiyim galiba ya hastalıktan bu haftasonu post most acamadım öldüm resmen inanılmaz üşüyordum dün beni zorla terlettiler biseyler yaptılar ve bugün cidden üşümüyorum hatta uyandıgımdan beri canım hamburger aksam içinde puding istiyor bu demek oluyor ki yavas yavas kendime geliyorum 😂tat da almıyorum nasıl yiyiceksem
Zamansiz_
Ben bitki çayı içmeyi çok seviyorum içiyorum da. Mesela kayısı, yeşil çay, papatya.. gibi çayları tüketiyorum hep de tükettim. Ama zayıflama için farklı bitki çayları tüketiliyor onu da zaten doktorlarda önermiyor canım.
@Zamansiz_ sütun tadını değiştirdiği söyleniyor ada cayı ödem attığı için yeşil çay tavsiye edilmiyor.Ben günde 1 fincan rezene içiyorum ıhlamur yine abartmadan kullanılabilir meyve çayları çok yapıyorum elma ayva gibi.
Zamansiz_
Hem sen nerelerdesin bakalım. İyi misin?
Zamansiz_ banada sakinleştirici birşeyler lazım çay kahve ne olursa artık 😶🥴hakkında fazla bilgim yok gülüm ama bitki çaylarının nasıl zararları olabilir ki ☹️
belladonna yok ben bugun basladim mesela kayisili olandan 2 tane demledim siseye koydum uzerine tekrar su ekledim ekstra su icmemi sağlıyor ya o kadar sevmesemde bu durum cok isime yariyor❤️
Zamansiz_ birşey olmaz ben hep içtim
belladonna canim benim daha iyi olucam toparlanmaca 🌺 sen nasılsın cicegimm🌷
Rouge sen bunları duydukça çocuktan iyice uzaklaşacaksın
ikiprensesannes sute geciyormus tadi. Aa kahve ince cizgim onu iciyorum ya🥲
simonedebeauvoir tum caylarimi peki🌺