HurremSultan enerciiiii kız ben nerdeyse hepsini yaptım 😂😂😂 burdan bakarak değil ama yani napalim napalim diye düşünürjen öylesine ilişkiye girmek varya o zamanlarda😁 söyle baktim baktım durdum ben en çok misyoner seviyorumm hem fik.fik oluyor hem sevişme😂😂 en sevdiğim ısırılmak başka pozisyonda mümkün olmuyor 😁
bukii27 HurremSultan benimki kafamı çeviriyor 1 metre öyle ısırıyor dudağımı 😂😂😂😂 başka pozisyonda o an eminim embesil gibi duruyorum onun çok hoşuna gidiyor ama
HurremSultan bukii27 evet iğrenç dedim bu ne ya beni.seni.sey ediyorum bıraktım gülmekten mahfoluyorsu 😂😂😂
HurremSultan Medusa kanka böyle anlatılmaz bunlar uygulama lazım ak kocanı karşına kalk aslanım 🦵🏻 de 😂😂😂
bukii27 HurremSultan kız bende sevemiyorum ya eşimde çok seviyor hele ki o pozisyonda öpüşmeyi aman Allahım bayılıyor ama ben nanayyyy ben koltuğun kenarında arkam dönük belimi kırıp yapmasına eriyorum 😍🥵
lanjalee Medusa uslu uslu uyumaya kaç yoksa bu gece amannn sabahlar olmasın modunu açacaksın söyleyeyim Medusacım 😂
lixy Bi şey merak ediyorum yeri gelmişken sorayım 😅 siz de sevişirken eşinizin biraz sert olmasını seviyor musunuz yani mesela domaltırken popomu avuçlaması benim çok hoşuma gidiyor ya da saçlarımı çekiştirmesi 🫠
bukii27 lixy evet birde şaplak atmaassıııı 🥵🥵 hatta ben üsteyken rahatlamaya yakın kendimi kaybediyorum ısır diyorum göğsümü hertarafını ısırıyor 😍😍
HurremSultan lixy öpüşmek boynumu emmesi 🤤 ısırmak değil.ama somursun morarsin istiyorum ama benimki köpek gibi disliyor 😂😂😂😂
lixy HurremSultan ahahahag bi keresinde az kalsın alt dudağım kopacaktı 🤣 öyle bi ısırdı ki iki gün falan dudağım uyuşuk gezmiştim hahshs ısırmalara doymuyor kocam