bukii27 lixy atarım aşkım link attım sanıyordum ya foto olarak düşmüş hemen birazdan atıyorum temizlik bitsin 🤷🏻♀️😍😍😍
selen_ @TombulHatun renkli yazılı boxerlarda gülesim geliyor benim gay gibi hele şu transparan bluzlar oluyor ya erkeklere delikli gıcık oluyorum kim kime edecek kafam karışıyor 😂
selen_ @bukii27 3ve 5bayildim en sondakini bende siyahi var bende çok seviyorum diğerleri göbeğim var buket ya eşim takmaz ama ben selülit göbek görünsün hiç istemiyorum ama hep de yiyorum 🤷🏻😂
Zamansiz_ TombulHatun hahaha gecen benim ne buldugumu hayal bile edemezsin bakarken guldum bide giyinse adami nasil ciddiye alirim bilmem🫠🥲😂😂😂
apuska selen_ almadım alsam eşim çok kızar sevmiyor böyle şeyleri ama ben kelepçe isterdim herhalde 😊
selen_ @TombulHatun linclemeyin bundan bende istiyorum beni taşır mı orası süpheli 😂hernes ve deri takimlar favorim hele el ve ayak kelepçe dogg pozisyon 🤤
TombulHatun selen_ neden linçleyeyim ki harnesim var eller kelepçeli bunu da bir gün alacağım 120 kg kadar taşıyor favorimde bir tane var bekliyo 😂😂😂😂
Zamansiz_ TombulHatun bi tek ben berdan mardiniye benzetiyor olamam demi🥲😂😂 hahaha altinada incili terlik 😂😂😂
Cicekliperde selen_ fantezi kostüm ne kız 😂😂 ben kullanmıyorum canım. Ne desem boş olur @TombulHatun a bırakıyorum buraları 😅
belladonna Cicekliperde Öyle bir imaj çizmişsin ama olmaz ki.. Sen bilgi vermeyi, öğretmeyi seven bir kadınsın bizi de bilgilendirmelisin 😅